Kako v 1 tednu izgubiti 2 kilograma*

Če iščeš hitro rešitev za izgubo odvečnih kilogramov v kratkem času, ne bodi presenečena, saj to je MOGOČE!

Mogoče si do zdaj že preizkusila različne diete in stradanje (ja, vse smo že bile tam), vendar to ne deluje in ima lahko, kar je najslabše od vsega, nasprotni učinek!

Kje pa se, glede na to, da članek govori o izgubi dveh kilogramov v enem tednu*, skriva trik … in kaj vse smo letos naredile narobe???

Kadar želimo izgubiti kakšen odvečen kilogram, štejemo kalorije in poskušamo jesti manj, ker mislimo, da moramo izgubiti težo, v resnici pa moramo izgubiti težo vode, ki se zadržuje v telesu.

Pogosto se niti ne zavedamo, da smo zaradi viška vode videti debelejše, kot smo v resnici, in da se je te odvečne vode enostavno znebiti v kratkem času. Poglej si, kako lahko to storiš tudi ti:

Pij več vode

Seveda je to v nasprotju s tem, kar želimo doseči, ampak naš limfni sistem se, če ne pijemo dovolj, zamaši, in z zamašeno limfo naše telo postane napihnjeno.

Edini način za spodbuditev limfnega sistema je več popite tekočine! Popij vsaj 2 litra vode dnevno, pomagala ti bo pri izločanju toksinov iz telesa. Dobro je vedeti tudi, da žejo pogosto zamenjamo za lakoto, zato glej, da piješ pred in med jedjo.

Spi 8 ur

Veš, da pomanjkanje spanca redi? Kadar smo neprespani, hrepenimo po kalorični hrani, kar pomeni, da verjetno jemo tudi pozno zvečer, zaradi česar ne moremo spati … in tako se vrtimo v začaranem krogu.

Spanje je zato izredno pomembno za zdravje in lepoto, hkrati pa pomaga telesu pri regeneraciji. Med spanjem se topijo tudi kalorije. Zato hodi spat bolj zgodaj in se potrudi, da spiš 8 ur!

Preizkusi tehniko prekinitvenega posta

Zgoraj smo ti povedale, da stradanje ni rešitev, saj boš morala prej ali slej kaj pojesti, kilogrami pa se bodo vrnili, in to z obrestmi.

Če si želiš gotovega uspeha, preizkusi tehniko prekinitvenega posta – gre za odlično rešitev, ki prinaša dolgoročne rezultate.

Mi smo jo začele prakticirati in smo nad rezultati navdušene! Trik je v tem, da se ti ni treba odreči najljubši hrani, vse kar moraš storiti pa je imeti 12-urni post vsak dan – to pomeni, da če zajtrkuješ ob 7. uri zjutraj, mora biti tvoj zadnji dnevni obrok ob 19. uri. Tako boš telesu privoščila odmor od hrane in zagotovila, da se ta dobro prebavi, tvoj metabolizem pa bo še hitrejši.

Začni z 12-urnim postom, kasneje pa ga lahko podaljšaš na 14 ur. Če boš to prakticirala redno, ne boš le izgubila odvečnih kilogramov, ampak se boš tudi boljše počutila.

Zmanjšaj napihnjenost

Kot smo povedali na začetku, med znake odvečne vode v telesu spada napihnjenost, verjetno pa je ravno ta voda kriva za odvečne kilograme, ki se jih želimo rešiti.

Kako se jih znebiti v najkrajšem možnem času? Z napitkom Draining Drink, ki vsebuje najboljše naravne drenažne sestavine!

Pripravi si Draining Drink v 1 litru vode vsako jutro, z njim pa boš:

  • izgubila prve kilograme že v nekaj dneh,
  • pospešila izločanje odvečne vode in toksinov,
  • zmanjšala napihnjenost,
  • shujšala že v kratkem času,
  • imela manj celulita.

Kako je Ana Marii uspelo v 1 tednu shujšati 2 kilograma*?

''Že po 2 dneh* sem opazila ogromno spremembo. Trebuh ni bil več napihnjen, imela sem dosti več energije ves dan, prebava pa se je izboljšala.''

Ana Maria

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Odkrij njeno zgodbo tukaj >>

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka