NEVERJETNO: 4 lahki koraki za hujšanje

Vsi vemo, da sta pravilna prehrana in telovadba najpomembnejša, ne le za naše zdravje, temveč tudi za lepo oblikovano postavo. Ampak zakaj ne bi, namesto, da se mučiš in preživljaš dni v fitnesu, hujšala pametno?

Vsi naši izdelki so skrbno izdelani tako, da bi spodbudili tvoje telo, da samo posrbi za zdravje, lepoto in fit postavo! Paket Feather Light je narejen za popolno razstrupljanje toksinov iz telesa, za urejeno prebavo in vitko postavo!

Daily Kick & Sleep tight - najboljši čajni duet za hujšanje

Naša posebna čajna mešanica bo očistila tvoje telo, te umirila in odstranila vse toksine iz tvojega telesa po naravni poti.

Daily Kick Tea ti vsako jutro da tisti pravi “kick” (energijo), pomaga z razstrupljanjem in naravnim procesom regeneracije telesa. Vsebuje tudi zeleni čaj, ki pomaga pri izgubi kilogramov.

Sleep Tight te zvečer sprosti in ti pomaga, da celo noč lepo spiš, medtem ko se tvoje telo regenerira. Vsebuje tudi poprovo meto, ki pomaga okrepiti imunski sistem in spodbuditi hujšanje ponoči, saj je dober spanec bistven za izgubo kilogramov.

Cleanse Drink – za hujšanje ponoči

Cleanse Drink vsebuje sestavino, ki jo lahko najdeš na najbližjem travniku, vendar redki vedo njegove zdravilne učinke. Regrat. Številne raziskave so pokazale, da ima regrat veliko pozitivnih učinkov na celoten organizem – pomaga pri čiščenju krvnega obtoka, jeter in ledvic – naravni detox za telo.

Za razliko od ostalih diuretikov, nam pomaga pri odpravljanju odvečne vode v telesu in hkrati obdrži vse pomembne minerale. Ko se rešimo odvečne vode v telesu, je občutek, kot da smo shujšali preko noči!

Regrat je čarobna sestavina TummyTox-a, ki ga uporabljamo za:

 • Izločanje odvečne vode in toksinov
 • Detox celega telesa
 • Pospeševanje metabolizma
 • Odpravljanje napihnjenosti in dosego ravnega trebuha
 • Boj proti celulitu

Happy Enzymes – naj ti hrana ne predstavlja več težav

Encimi nam pomagajo, da se zaužita hrana pravilno razgradi.

Najdemo jih v svežem sadju in zelenjavi, no, glede na današnje kmetijstvo in dozorevanje sadja in zelenjave po tem, ko so pobrani, v njih ostane zelo malo encimov. Ostane premajhna količin encimov za naše dnevne potrebe, kar pomeni, da se hrana ne prebavi dobro, to pa lahko pripelje do resnih težav.

Simptomi neprebavljene hrane v našem telesu:

 • Velika želja po določeni hrani
 • Povečanje telesne mase
 • Napihnjenost
 • Slabi lasje, suha koža, krhki nohti
 • Težave s spanjem in utrujenost
 • PMS in nihanje razpoloženja

Ko s pomočjo encimov začnemo dobro prebavljati hrano, zagotovimo telesu vse potrebne hranilne snovi, da je naše telo spet v ravnotežju. Da bi imeli encimi najboljši učinek, jih je potrebno zaužiti 10 minut pred vsakim obrokom.

Slimbiotics – zdrav trebuh za raven trebuh

Brez zdravega prebavnega sistema naše telo ne dobi vseh potrebnih hranilnih snovi. V njem se nahajajo milijoni bakterij in kadar ne obstaja ravnotežje med “dobrimi” in “slabimi” bakterijami, lahko pride do resnih zdravstvenih težav, nabiranja maščobe in sprememb razpoloženja.

Slimbiotics kapsuje vsebujejo pravo mero probiotikov, ki poskrbijo za tvojo popolno ravnotežje in ohranjajo zdravo črevesno mikrofloro.

Vsebujejo sestavine, ki skrbijo za urejeno prebavo in odpravljajo napihnjenost. Ker pa vsebujejo tudi vlaknino inulin, imajo to moč, da zavirajo občutek lakote!

Slimbiotics kasule pripomorejo k temu, da postane tvoj trebuh raven in tak tudi ostane!

Feather Light paket je skrbno načrtovan za ekstra hitre rezultate z namenom, da ti pomaga hujšati pametno in izgubiti težo v trenutku!