4 enostavni nasveti, kako preživeti božič poln dobrot

Božič nevzdržno trka na naša vrata. Povsod vidimo lučke, smrekice, božični sejmi se bogato šopirijo po mestih. In dišeč kozarec kuhanega vina, mmm... Le zakaj se ne bi enkrat na leto malo pregrešile? Priznajmo si, december je poln dišeče in omamne hrane. Zato smo zate pripravile 4 enostavne nasvete, kako ohraniti fit postavo ne samo v decembru, ampak skozi vse zimske mesece.

1. Kozarec tople vode z limono

Kozarec vode sobne temperature z limono bo poskrbel za energijo, izboljšal prebavo, očistil kožo in napolnih tvoj trebušček tako, da ne boš hrepenela po dobrotah iz kuhinje. 

Poleg tega, so limone polne antioksidantov in vitamina C, kar pomeni, da je popoln pomočnik pri boljšem delovanju imunskega sistema. To nam še posebej prav pride v zimskih mesecih - brrr. Če limonini vodi dodaš še kakšno sestavino, boš napitek samo še izboljšala. Dodaj nekaj metinih lističev, cimet, žlico medu, ingver ali košček svojega najljubšega sadja. Domišljija nima meja!

2. Napolni trebušček s toplo nizkokalorično hrano

Skleda tople, pisane in goste zelenjavne juhe te bo pogrela in razveselila tvoj trebušček. Zelenjava vsebuje veliko vitaminov, mineralov in vlaknin, ima pa tudi malo kalorij.

Torej, če veš, da te zvečer čaka zabava polna božičnih dobrot, si za kosilo privošči nekaj manj kaloričnega.

3. Gibaj se

Ni važno kako, samo začni! Na primer, iz avtobusa lahko izstopiš 1 ali 2 postaji prej in se do cilja sprehodiš. V nakupovalnem centru parkiraj daleč od vhoda in uporabi stopnice namesto dvigala. 

V prostem času si najdi aktivnost, ki ti bo v veselje. Naj bo to ples ali joga, tvoje telo ti bo hvaležno!

4. Uživaj!

To je najpomembnejši nasvet, ki ti ga lahko damo, čeprav ga veliko ljudi ignorira. Pozitivno razmišljanje in samozavest lahko v veliki meri vplivata na naše počutje - tudi če se med prazniki malo poredimo. :)

Naj ti bo v pomoč paket Skinny Jeans!

Ta izjemno popularen paket vsebuje 3 izdelke, ki ti bodo pomagali očistiti telo vseh toksinov, pospešiti metabolizem in posledično tudi kurjenje maščobe. Paket vsebuje:

  • Draining Drink Intense je razstrupljevalni napitek, ki pomaga odplakniti odvečno vodo in toksine ter zmanjša celulit.
  • Fat Burner Drink, ki na naraven način zviša notranjo temeraturo in pospeši kurjenje maščob. Vsebuje najčistejši obliko L-karnitina, ki poskrbi, da delo uporabi maščobo za energijo. 
  • Skinny Me Tea pomaga pokuriti maščobo in pospešiti metabolizem.

Izbrani izdelki za vas

-62%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 79,96 €
Ogled izdelka