4 razlogi, zakaj vključiti MCT olje v svoj vsakdan

Marsikdo si želi izgubiti odvečne kilograme, ostati po obroku dlje časa sit in imeti več energije... Si med njimi tudi ti?

Če si, je MCT olje ravno to, kar potrebuješ! Gre za izjemno močan dodatek v tvojem vsakdanjem življenju, ki ti pomaga pokuriti več maščobe - in to veliko hitreje! Če si na keto dieti (ali pa o njej razmišljaš), je MCT nepogrešljiva pomoč pri doseganju in vzdrževanju stanja ketoze.

Torej, kaj so MCT?

MCT je okrajšava za srednjeverižne trigliceride. MCT olje (lahko tudi v obliki praška) je čista oblika nasičenih maščobnih kislin, ki običajno izvirajo iz kokosovega ali palmovega olja. Naša telesa MCT olja ne shranjujejov obliki telesne maščobe (MCT preskočijo ta korak). Namesto tega je nemudoma dosegljivo kot vir energije, pohvali pa se lahko še z naslednjimi učinki:

  • Poviša tvojo raven energije
  • Poveča vzdržljivost
  • Pospeši metabolizem
  • Poveča občutek sitosti
  • Podpira delovanje možganov
  • Poskrbi za zdravo črevesje

V nadaljevanju članka boš odkrila 4 razloge, zakaj začeti z uživanjem MCT še danes!

1. Hitrejše hujšanje

Če si želiš izgubiti nekaj kilogramov, ti bo tole zares všeč: raziskave so pokazale, da lahko MCT olja pospešijo kurjenje maščobe in kalorij ne glede na to, kateri dieti slediš. Najbolje pa deluje s keto dieto, saj MCT olja telesupomagajo doseči in ohranjati stanje ketoze, pospešijo metabolizem in kurjenje maščobe. 

2. Povečana vzdržjivost

Si želiš daljše in bolj intenzivne vadbe? Seveda si. MCT ti pomagajo povečati vzdržljivost, vendar kako? MCT se lahko uporabija kot vir energije, kar prihrani mišični glikogen. Kaj to pomeni? Lahko boš telovadila dlje časa in bolj intenzivno, saj boš tudi zaloge mišične energije ohranjala dlje. 

3. Nadzor apetita

Če se trudiš shujšati in ti energija nenehno upada, so MCT zate idealna izbira! S proizvodnjo ketonov poskrbijo za daljši občutek sitosti, saj ketoni zavirajo grelin - hormon, ki povečuje apetit. Rezultat? Več energije, občutek sitosti in zadovoljstvotudi z manj zaužite hrane.

4. Izboljšano delovanje možganov 

Če MCT zaužiješ zjutraj pred zajtrkom, bo ta poskrbel za tvojo osredotočenost in budnost skozi cel dan. Zbudi se z MCT!

Kje najdemo MCT?

MCT v svoji čisti obliki v naravi ne obstajajo, vendar jih je mogoče ekstrahirati in prečistiti. To smo tudi storili in jih dodali v naš okusni kokosov napitek TummyTox MCT Slim Drink s čistim kokosovim oljem . Izjemno hitrose absorbira in začne delovatitakoj!

Pomagal ti bo pospešiti proces hujšanja in pokuriti več maščobe! Ker je v obliki praška, je izjemno priročen in lažje prebavljiv kot MCT v obliki olja.

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 28,99 € Redna cena 57,98 €
Ogled izdelka