Učinkovita pot do vitkejše postave

Se ti zdi, da si videti kot balon v kopalkah? Tudi če vlečeš vase trebuh, ni videti dosti bolje? Se počutiš napihnjena, ne glede na to, kaj poješ? Pogosto smo videti debelejši samo zaradi te stalne napihnjenosti. In tu tiči ključ do najhitrejšega hujšanja. Že veš, kaj ti bo najhitreje pomagalo?

Začnimo s tem, kaj ti ne bo pomagalo in česa nikakor ne smeš storiti: manj tekočine! To počne dosti ljudi, ki se počutijo napihnjene. Precej zmanjšajo količino spite tekočine, saj upajo, da bodo tako manj zabuhli. Vendar je to velika napaka. Zakaj?

Sicer so pravilno ugotovili, da se v njihovem telesu kopiči voda, zaradi katere se počutijo kot balon, vendar rešitev ni v tem, da nehajo piti. Čeprav zveni nenavadno, smo mogoče zabuhli prav zato, ker smo premalo pili, zaradi česar smo tako obremenili telo, da se na vse kriplje oklepa vode.

Zaradi tega ne moreš shujšati

Vedno, ko si napihnjena, gre za motnjo v odvajanju toksinov iz telesa. Če povemo po domače, je limfni sistem, ki je zadolžen za odstranjevanje odpadnih snovi iz tkiv, »zabasan«. Naj te ne preseneti, da si v tem primeru zabuhla, saj limfni sistem iz tkiv odstranjuje tudi do dva litra vode na dan!

Ko smo zabuhli in otečeni, tkivo pritiska na drobne žile, zaradi česar tudi pomembne hranilne snovi stežka prispejo do celic. Skratka, gre za situacijo, ko se toksini nabirajo, obenem pa hranila počasneje dovajajo – to je treba čim prej odpraviti. In le tako bomo videti vitkejši!

Poleti lahko voda dodatno zastaja v telesu

Če imaš težave z zastajanjem vode v telesu, je poletna vročina dodaten udarec, ker se pod vplivom večje toplote žile razširijo. Tako je odtok krvi proti srcu slabši, zaradi česar kri in tekočina začneta zastajati. Skratka, potrebuješ pomoč, nekaj, kar bo limfni sistem spravilo v tek.

Draining Drink Intense za pomoč pri izgubi kilogramov

Glasen in jasen znak telesu, naj začne izločati vodo, so naravni diuretiki, kot so regrat, opuncija, sarsaparila, javanski čaj in peteršilj. To so tudi glavne učinkovine v okusnem malinovem napitku Draining Drink. Glavna prednost regrata in patentirane oblike opuncije CactiNeaTM je, da sta bogata z minerali, predvsem kalijem, kar prepreči, da bi se skupaj z vodo izločili še pomembni minerali.

Ko se rešimo odvečne, stoječe vode iz telesa, se počutimo takoj lažje, kot bi čez noč odvrgli nekaj kilogramov. In to se tudi dejansko zgodi.

Klinične študije: Povečano izločanje odvečne vode

Klinične študije so pokazale, da Draining Drink poveča izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa ter zmanjša zabuhlost in napihnjenost. Z resetiranjem limfnega sistema in izboljšanjem prekrvavitve pa odpravlja tudi celulit. To je recept za lepo postavo na plaži v najkrajšem možnem času!

Izbrani izdelki za vas

-48%
Akcijska cena 12,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka