5 načinov za kurjenje maščobe med mirovanjem

Se sprašuješ, kako lahko čas v izolaciji izkoristiš za učinkovito kurjenje maščob, da boš, ko bo vsega konec, imela vrhunsko oblikovano telo?

Ker je sedaj nemogoče hoditi v fitnes, moramo vaje delati doma! Zato ti razkrivano, kako kar najbolje izkoristiš čas in skuriš maščobo tudi, ko počivaš!

1. Boljši spanec

Kakovosten spanec ni nujen le za splošno zdravje, pomaga namreč tudi topiti kalorije. Ne samo to! Pomanjkanje spanja celo redi! Testna skupina v neki raziskavi je 5 dni spala samo 5 ur in v tem času so se, v povprečju, zredili za 0,82 kg! Spanje je izjemno pomembno za zdravje in lepoto, pomaga, da se telo regenerira, skozi noč pa telo celo topi kalorije. Zato le pojdi v posteljo prej in poskrbi, da boš spala 8 ur!

2. Uživaj v skodelici čaja

Starodavna pomoč za mnoge težave - čaji, ki imajo lahko mnoge blagodejne učinke, so polni antioksidantov, pospešijo prebavo in metabolizem ter kurjenje maščob. 

3. Pij veliko vode

Si vedela, da so naša telesa sestavljena iz 60 % vode? Ta je pomembna prav za vsako celico v telesu. Dobra hidracija je ključnega pomena in lahko odpravi utrujenost, izboljša kognitivne sposobnosti, poskrbi za lepšo kožo, pomaga pa tudi pri hujšanju. Če piješ veliko vode, boš dlje časa sita, zadostna količina popite vode pa lahko vodi do kurjenja več kalorij. 

4. Oblikuj mišice

Človeško telo lažje kuri maščobe, če ima več mišic kot maščob. Torej več mišic imaš, več maščobe boš pokurila - tudi v mirovanju.

Dr. Christopher Wharton iz univerze Yale pravi, da naj bi 5 kg mišic v mirovanju pokurilo 50 kalorij na dan, 5 kg maščobe pa le 20 kalorij.

5. Preizkusi intervalni trening

Intervalni trening sestavljajo visokointenzivne vaje s kratkimi pavzami. Kar pomeni, da v svojo redno vadbo vključiš preskakovanje kolebnice, hitro hojo na mestu, nizke skoke in podobno - poskrbi samo, da imaš dovolj prostora in ne prevrneš vsega okoli sebe! Kar je pri tem treningu najboljše, je to, da je kratkotrajen, kurjenje kalorij pa traja še ure po tem, ko z njim zaključimo.

Vrhunsko telo z embalažo za preobrazbo telesa!

Naši nasveti se ti morda zdijo malo zapleteni, vendar imamo pripravljeno pomoč, paket Popolna preobrazba. Pomagal ti bo, da ostaneš hidrirana, pospešil bo metabolizem, očistiti telo toksinov in, kar je najbolje, kurila boš maščobe in oblikovala super seksi mišice!

 

Ko boš enkrat začela z oblikovanjem telesa, bo vse postalo lažje. Če boš sledila našim nasvetom, boš kalorije uspešno kurila tudi med gledanjem najljubše serije ali branjem odlične knjige!

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka