5 stvari, ki enostavno ne smejo manjkati v torbi za na plažo

Čeprav že sama dobro veš, kaj vse moraš vzeti s sabo na morje, se vsakemu lahko zgodi, da v naglici pozabi vsaj na eno stvar. Da se to letos ne bi zgodilo, smo ti pripravile kratek seznam z NAJPOMEMBNEJŠIMI stvarmi, ki jih moraš vzeti s seboj.

Na listek si zapiši opomnik in preden odideš, na hitro preveri, če si spakirala vse!

1. Zaščiti se!

Poletno sonce zna biti zelo nevarno in najpametneje se mu je izogibati med 11. in 16. uro. Ampak, saj vemo … ko gremo na morje, želimo izkoristiti vsak možen trenutek, zato nam na kraj pameti ne pade biti pol dneva zaprte notri.

Ravno iz tega razloga moraš s seboj vedno imeti klobuk in očala, da zaščitiš glavo pred močnim soncem!

2. Poskrbi za kožo

Sonce je lahko zelo škodljivo tudi za tvojo kožo. Res je, da si vse želimo čim bolj porjaveti, da bi se domov vrnile z lepo barvo (in vsem pokazale, da smo bile na morju!), vendar moraš biti tukaj še posebej previdna. Čeprav je zagorelost lepa, je to za našo kožo mučenje, še posebej če se opečemo, da ne govorimo o tveganju za nastanek melanoma (kožnega raka, ki je danes vedno bolj pogost ravno zato, ker se preveč cvremo na soncu).

Zato moraš obvezno imeti s seboj kremo za sončenje z višjim faktorjem (vsaj 20) in se za zaščito pred soncem mazati večkrat dnevno. Dobro je imeti tudi balzam za ustnice z zaščitnim faktorjem.

3. Branje na plaži

Ne vemo za vas, ampak nam branje na plaži predstavlja poseben užitek! Lahen vetrič, šum valov in vonj morja ob dobri knjigi – popolnost!
Zato s sabo vedno nosimo kakšno dobro knjigo (v knjižnicah vedno poskrbijo za dobre poletne uspešnice) in beležko, v katero lahko zapišemo svoje misli in dobre ideje (ki jih je vedno dovolj, ko smo sproščene).

4. Pij veliko vode

Zdi se nam, da se že desetič ponavljamo, ampak pitje zadostne količine vode res spada med najpomembnejše stvari v vročih poletnih dneh. Pij, pij, pij … ker naše telo potrebuje dodaten vnos tekočine, hkrati pa bo tudi tvoja koža izgledala lepša, če bo dovolj hidrirana.

Zato vedno imej s seboj steklenico vode ali druge pijače (brez sladkorja!). Če se odločiš za našo Tummy Rose Gold stekleničko, ne boš poskrbela le za zadosten vnos tekočin, ampak tudi za najlepšo stekleničko na celi plaži.

5. Poskrbi, da boš na plaži izgledala neverjetno

Predvsem pa ne smeš pozabiti na svoje nove čudovite kopalke! Verjamemo, da si poskrbela, da boš v njih izgledala fenomenalno, zato niti na dopustu ne smeš pozabiti na to. Ne pozabi na TummyTox napitke, ki ti bodo služili za osvežitev in pomoč pri ohranitvi postave, v katero si vložila toliko truda!

Zakaj je to važno? Ker ko gremo na dopust, se popolnoma sprostimo in pozabimo na muke preteklih mesecev, kjer smo se trudili doseči top linijo. Zato ti bodo naši napitki pomagali, da jo obdržiš, tudi če boš pojedla več sladoleda, pila koktejle in se prekršila s hitro hrano.

Tvoj listek za na plažo je torej sledeč:

  • Klobuk in sončna očala
  • Krema za sončenje in balzam za ustnice z zaščitnim faktorjem
  • Knjiga in dnevnik
  • Steklenička z vodo ali nesladkano pijačo
  • TummyTox Bikini Ready paket

Zakaj ravno Bikini Ready?

Ta paket ničesar ne prepušča naključju – z njim boš poskrbela za hidracijo, in tudi za vitko postavo!

Vsebuje Draining Drink, ki ga lahko piješ dopoldne in ti bo pomagal pri razstrupljanju telesa. Skinny Me čaj lahko piješ zjutraj ali po kosilu, saj bo spodbudil tvoj metabolizem in počasi topil maščobe. Fat Burner si lahko pripraviš, kadar potrebuješ dodatno energijo, saj bo tvoje zaloge maščobe pretvoril v energijo! Vsi imajo super okus in bodo služili kot prava poletna osvežitev!

Izbrani izdelki za vas

-62%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 79,96 €
Ogled izdelka