5 znakov, da toksini zavirajo hujšanje (in kako se jih znebiti)

Nizka kakovost živil, nezdrav življenjski slog, slabe navade, onesnaženost okolja – vse to vpliva na neuspeh pri hujšanju, saj je naše telo poplavljeno s toksini. Preberi, kako se znebiš težave v nekaj dneh.

Limfni sistem, jetra, ledvice in prebavni sistem delujejo skupaj, da ohranjajo telo v odličnem stanju, fit, brez odvečne maščobe in kopičenja toksinov.

Kljub temu se telo nikoli ne bi smelo samo boriti proti tako VELIKEMU številu toksinov, bakterij, ksenohormonov. Ko se nakopiči preveč toksinov, je čas za posredovanje.

Če imaš 2 ali več znakov, je čas za razstrupljanje:

  • V predelu pasu se ti nabira maščoba.
  • Ne moreš shujšati (niti malo), ne glede na to, kako se trudiš.
  • Ves čas si utrujena.
  • Občutiš napihnjenost, okončine pa ti pogosto otekajo.
  • Tvoja koža nima več tistega sijaja in imaš težave s celulitom.

Se sprašuješ, kako so toksini povezani s hujšanjem?

Kadar telo ne more učinkovito in hitro odstraniti škodljivih mikroelementov, toksine skrije, da se zaščiti.

Ko se toksini ne izločijo, nas maščobne celice zaščitijo pred njimi in zaprejo to škodljivo snov.

Enostavno povedano, toksine skrivamo v odvečni telesni maščobi.

Če se te odvečne maščobe ne odstrani, pa težava preprosto preide na naslednjo stopnjo, kjer shranimo še več maščobe in izločanje toksinov postane še težje.

Izguba odvečne telesne teže bi pomenila ''kurjenje'' maščobnih celic, kjer so zaprti toksini. Tvoje telo pa jih noče izpustiti.

Kako torej izločiti toksine in shujšati?

Ker sta povečanje telesne teže in kopičenje toksinov tesno povezana in se dopolnjujeta, je najbolje, da hkrati poskrbiš za razstrupljanje in hujšanje.

  • Če je razstrupljanje uspešno, bo telo shranilo manj maščobe.
  • Če pokurimo več maščobe, bomo izločili več toksinov.

POMEMBNO: Zelo pomembno je, da organi izločanja (razstrupljanja) delujejo pravilno, da lahko toksini, ki uhajajo iz pokurjene telesne maščobe, čim prej zapustijo telo. To bi morala biti glavna naloga!

Izloči toksine iz telesa s kapsulami za razstrupljanje

Kaj če ti povemo, da imamo 10-krat močnejši izdelek za čiščenje telesa od drugih podobnih izdelkov na tržišču, ki ti bo pomagal očistiti glavni razstrupljevalni organ - jetra - in se znebiti nakopičenih toksinov?

15 Days Detox bo očistil telo s samo 2 kapsulama na dan! Potrebna je samo ena kapsula zjutraj in druga zvečer za celotno razstrupljanje telesa.

In ne, ne gre za čarovnijo! Uporabili smo samo 10x več izvlečka pegastega badlja od drugih izdelkov za razstrupljanje. To pomeni, da bo tvoje telo lahko izdelek uporabilo mnogo bolj učinkovito!

Da bi bilo razstrupljanje močnejše, pa smo dodali še artičoko, vitamin E in piperin - te sestavine bodo podpirale proces razstrupljanja in hujšanje!

Prve rezultate boš opazila že po 15 dneh* - imela boš več energije, izboljšala se bo prebava in lažje boš shujšala!

[*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.]

 

Izbrani izdelki za vas

-55%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka