7 znakov, da je tvoje telo nasičeno s strupi

Minimalne doze strupov se leta kopičijo v našem telesu, ta proces pa se začne že v materinem telesu. Preventiva in samopomoč sta pri strupih najboljša odločitev. Če opažaš enega ali več od spodaj zapisanih simptomov, je tvoje telo preobremenjeno s strupi

1. Kronična utrujenost

S tem mislimo na stalno utrujenost in izčrpanost, ki ji ne moremo ubežati kljub zadostni količini spanca. Se zjutraj komaj zvlečeš iz postelje in ti niti jutranja kavica ne pomaga? V tem primeru so jetra, eden od pomembenjših organov za razstrupljanje, verjetno preobremenjena in iz telesa ne uspejo izločati vseh strupov. Z zadrževanjem strupov v telesu in posledično z utrujenostjo je povezano tudi nepravilno delovanje imunskega sistema, predvsem pa pomanjkanje vitalnih snovi (mineralov, vitaminov, encimov...).

2. Ne moremo shujšati

Kadar kljub zdravi prehrani ne moremo shujšati, so najverjetneje vzrok nakopičeni strupi v telesu. Ti se skladiščijo tudi v maščobna tkiva, saj so tam najmanj nevarni za telo. Rešitev je v razstrupjanju telesa (probiotiki, post, minerali, vitamini, encimi itd.).

3. Neprijeten ustni zadah

Imaš neprijeten zadah kljub skrbnemu čiščenju in uporabi ustne vodice? Če v tem primeru zobozdravnik ne najde nobenega vnetja dlesni ali kaj podobnega, je zelo verjetno, da se moraš razstrupiti. Strupi namreč ne spremenijo samo črevesne flore, ampak tudi floro v ustih. Posledica je neprijeten ustni zadah.

4. Zaprtje

Če ne greš vsak dan vsaj enkrat na veliko potrebo, pomeni, da si zaprta. Strupi, ki porušijo ravnotežje v črevesni flori, vplivajo tudi na odvajanje blata. V lenem črevesju tako nastajajo dodatni strupi, ki nas obremenjujejo in preko krvi pridejo v telo, namesto, da bi se z blatom izločili iz telesa.

5. Občutljivosti na vonjave

Vonjave so narejene iz kemikalij, zato je preobčutljivost na vonjave v parfumih, čistilih, osvežilcih zraka ali pralnem prašku eden od znakov, da je tvoje telo zasičeno s strupi - še posebej, če te takoj po vdihavanju vonjav boli glava.

6. Bolečine v mišicah

S tem ne mislimo na bolečine po telesni vadbi, temveč na bolečine, ki se pojavijo kar tako. Vzrok za to so najverjetneje v mišice in sklepe naloženi strupi, ki povzročajo kronična vnetja – ta pa bolijo.

7. Vzdražena koža

Sem spadajo akne, izpuščaji, srbečica, vneta koža okoli oči ali pa predeli z luskasto kožo, ki se nenadoma pojavijo. Kadar črevesje, jetra, ledvice in pljuča ne morejo predelati vseh strupov, se le-tej začnejo izločati skozi peti razstrupljevalni organ – kožo.

Če si se v kateri od teh točk prepoznala, je skrajni čas za prečiščenje celotnega telesa! Zdrava hrana, veliko tekočine ter program za razstrupljanje TummyTox program so tisto, kar potrebuješ. 

 

 

 

 


 

http://www.avit

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka
-74%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 94,95 €
Ogled izdelka