8 LAHKIH KORAKOV ZA RAVEN TREBUŠČEK

Vse sanjamo o ravnem trebuščku, še posebej zaradi prihoda poletja in kopalk. Ampak kako? Kaj jesti, da se znebimo napihnjenosti in obročkov okoli trebuha? Katere so najprimernejše aktivnosti? Razkrivamo 8 lahkih korakov, kako do ravnega trebuščka, brez pretiravanja in brez uporabe drastičnih ukrepov.

Za raven trebušček, je nujna kombinacija večih več dejavnikov, ki lahko postanejo tvoja zmagovalna strategija, s katero boš izgubila več kilogramov in se znebila napihnjenosti. Potrebno je malo odločnosti in volje- rezultati bodo nato zagotovo prišli!

VODA, VODA IN ŠE ENKRAT VODA

Voda je najboljši prijatelj kože in telesa, saj kožo navlaži in jo očisti toksinov, je pa tudi najboljše orožje proti celulitu. Učinkovito deluje proti napihnjenosti, zato je priporočeno, da spijemo vsaj 2 litra vode na dan. 

KATERI PIJAČI SE IZOGIBATI?

Popolnoma se je treba izogniti gaziranim, sladkim in alkoholnim pijačam: te tri so pravi sovražniki ravnega trebuščka! Če res ne želiš piti vode, si lahko pripraviš tudi zeliščni čaj. V vročih poletnih dneh ga lahko piješ kot ledeni čaj! Dodaj mu tudi čajno žličko medu.

KAKŠNI HRANI SE IZOGIBATI?

Mastnim in ocvrtim jedem, pozornost pa treba nameniti tudi kruhu, pici in podobno. Izogibati pa se je treba tudi krompirju. Torej, kaj sploh jesti? Hrano, bogato z vlakninami, ki je pravzaprav trik za raven trebuh. Takšna hrana v kombinaciji z vodo poskrbi za očiščeno telo,

ZAJTRK JE KLJUČEN

Mogoče bo zvenelo čudno, vendar je eden izmed najboljših načinov za raven trebušček dober zajtrk. Odličen zdrav zajtrk naj vsebuje polnozrnat kruh, zeleni čaj, beli jogurta in med. Pomembno je tudi jesti v največ 1 uri po tem, ko se zbudiš. S tem bo telo pomagalo vzdrževati stabilno raven inzulina, to pa je pogoj, ki omogoči hitrejše delovanje metabolizma, hkrati pa poskrbi za večji občutek sitosti. 

JEJ POČASI

Slaba prebava lahko povzroči napihnjenost. Žvečenje igra temeljno vlogo ne le pri spodbujanju sitosti, ampak tudi pri spodbujanju prebavnih procesov. Skrbno žvečenje vsaj desetkrat na ugriz poskrbi za večji občutek sitosti in ne povzroča napihnjenosti.

SAMO BREZ STRESA!

Hujšanje je lahko zelo stresno, v skladu z nekaterimi raziskavami pa bi stres lahko pospešil kopičenje maščobe na trebuhu. Ampak, kako se boriti proti stresu? S fizičnimi dejavnostmi, ki dnevno pomagajo sprostiti stres.

REDNA TELESNA AKTIVNOST

Celo popoldne na kavču pomeni konec sanj o ravnem trebuščku! Za raven trebuh je redna telesna aktivnost nujna! Če za to primanjkuje časa, je dovolj vsaka priložnost za hojo. Peš v službo ali šolo, hoja po stopnicah namesto v dvigalo... Hoja je namreč eden izmed najboljših načinov, kako priti do ravnega trebuščka.

PST… ZADNJI KORAK JE SKRIVNOST!

Program Bikini Ready! Paket s TOP izdelki za neverjetne rezultate brez YO-YO učinka. Ta paket je absolutni prvak v boju proti odvečnim kilogramom. Izdelki v paketu Bikini Ready je pomagal Tummy puncam izgubiti težo in skuriti več maščob.

Izbrani izdelki za vas

-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 99,95 €
Ogled izdelka