8 RAZLOGOV, ZAKAJ POTREBUJEŠ KAOLIN PRI SVOJI NEGI KOŽE

Kaolinska glina je popolna moč, ko gre za potrebe naše kože. Še posebej primerna je za mastno in aknasto kožo. Tudi če nimaš težav z mozoljčki, lahko bistveno koristi splošnemu stanju vsakega tipa kože.

Beri naprej in odkrij 8 razlogov, zakaj bi morala kaolinsko glino nujno vključiti v svojo rutino nege kože.

1. Je naravna

Kaolinska glina je naravna in mehka mineralna glina s številnimi pozitivnimi učinki za kožo. Ne pravimo, da je tisto, kar je naravno, vedno najboljše, toda v tem primeru je res težko zanikati moč te sestavine, ki nam jo nudi narava. Kaolin je nežen in primeren za vse tipe kože.

2. Je varna za vse tipe kože

Zelo malo je naravnih sestavin, ki bi jih oboževali strokovnjaki za kožo in uporabniki lepotnih izdelkov. Zahvaljujoč nežnemu delovanju in naravnim sestavinam pa je tveganje za draženje kože tukaj zelo majhno.

3. Reducira sebum

Zahvaljujoč nežnemu čistilnemu učinku lahko odstranjuje tudi sebum, ki ga tvoja koža naravno proizvaja. Z redno uporabo lahko upočasni prekomerno proizvodnjo olja v koži, kar vodi do zdravega in sijočega videza brez sijaja.

4. Čisti

Čeprav obraza morda ne želiš umiti kar naravnost s kaolinsko glino, je kot nalašč za globlje čiščenje, ki ga lahko dosežeš z obrazno masko. Zaradi majhne molekularne strukture lahko prodre globoko v pore in očisti odmrlo kožo in ostanke nečistoče.

5. Preprečuje nastanek aken

Zahvaljujoč neverjetni sposobnosti čiščenja in delanja pilinga lahko kaolinska glina pomaga odpraviti tudi akne. Tako lahko sedaj zaradi majhnega števila bakterij, sebuma, odmrlih kožnih celic in ostankov nečistoče, ki so se predtem skrivali v porah, na izpuščaje hitro pozabiš.

6. Naredi nežen piling

Ker lahko prodre v kožo, je primerna za neverjetno nežen piling. Z uporabo maske iz kaolinske gline bo tvoja koža stimulirana, da hitreje odvrne odmrle kožne celice, kar povzroči mladosten videz. Lahko se posloviš od suhe in utrujene kože in pozdraviš čudovit videz kože in še lepše dekle v ogledalu!

7. Pomirja kožo

Ko gre za pomiritev kože, boš težko našla boljšo naravno rešitev. Kot smo že povedali, je varna za skoraj vse tipe kože in ne bo povzročila vnetja. Poleg tega se je izkazalo, da ima pomirjujoč učinek na kožo.

8. Najdeš jo v TummyTox maski K-WOW!

Kaolinska glina je osnova za našo čudovito masko za obraz K-WOW. Z dodatkom hektorita maska pomaga pri odpravljanju suhe kože, mastne cone T, mozoljev in ogrcev, razdražene kože in razširjenih por. Primerna je za vegane in vegetarijance in ni testirana na živalih!

Torej, kaj še čakaš! Hitro si naroči svojo masko po posebni akcijski ceni!

Izbrani izdelki za vas

-40%
Akcijska cena 14,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka