Adela: "Spet imam rada sebe in svoje telo!"

Adela je 30-letna mamica, ki je pred pol leta končala s porodniškim dopustom. Kot mnogo drugih mamic so tudi njo po porodu mučili dodatni kilogrami in postava brez prave oblike. Sedaj pa se počuti dobro, samozavestno in zadovoljno!

Beri naprej in odkrij njeno zgodbo.

Nosečnost je spremenila vse

"S postavo nikoli nisem imela težav, po porodu pa se je to spremenilo, saj sem se močno zredila. Imela sem močnejše boke, stegna in zadnjico, o trebuhu pa sploh ne bom govorila. Celotno telo me ni poslušalo. Počutila sem se zelo napihnjeno in sama sebe sem se sramovala.

Pogosto sem z vozičkom hodila na daljše sprehode, vendar se kljub temu nisem mogla znebiti odvečnih kilogramov. Kupila sem celo tekalno stezo, na kateri sem tekla vsak dan. Na žalost razen bolečih mišic večjih rezultatov nisem opazila.

Preden sem zanosila, sem bila s svojim telesom zadovoljna, ukvarjala sem se s športom. Po porodu je bilo vse drugače. Počutila sem se neprijetno in debelo. Moje telo, počutje in celo način življenja … vse se je spremenilo. Bila sem bolj nervozna in nisem se rada kazala."

TummyTox mi je priskočil na pomoč!

"TummyTox sem odkrila na Facebooku, kjer sem videla reklamo. Radovednost mi ni dala miru, zato sem nanjo tudi kliknila. Čeprav vsemu nisem čisto verjela, sem si rekla, da bom vseeno preizkusila. Prepričale so me dobre ocene in naravne sestavine.

Med moje najljubše izdelke spada Fat Burner Drink, saj pogosto tečem in stezi in sem potrebovala pomoč pri vadbi. Všeč sta mi tudi Draining Drink in Skinny Me Tea."

"Ko sem izdelke Tummy Tox nekaj časa uporabljala, sem opazila, da trebuh, stegna in zadnjica zopet dobivajo lepo obliko. Da se spremembe na meni opazijo, je zame pomenilo veliko motivacijo. Videla sem jih ne le jaz, ampak tudi moja družina in prijatelji.
Bila sem zelo vesela, počutila sem se bolje, tako fizično kot psihično."

Njeno življenje se je povsem spremenilo

"Končno se nisem počutila kot napihnjena žoga. Nisem se sramovala same sebe. Spet imam rada sebe in svoje telo!

Na splošno se počutim bolje. Ne bojim se obleči bolj oprijetih majic in kavbojk. Ko smo se z možem in sinom poleti kopali, sem končno lahko oblekla dvodelne kopalke brez sramu.

Moje življenje se je korenito spremenilo, ni me sram svoje postave, moje telo je bolj čvrsto. Boljše se počutim, nisem več tako nervozna. Ne bojim se več oblačil, ki so mi všeč, in v katerih se počutim seksi.

Hvala TummyToxu. Zaradi teh izdelkov imam spet lepšo postavo in se počutim odlično, zelo mi pomaga."

Odkrij Adeline priljubljene izdelke v paketu Bikini Ready in izkusi njihovo delovanje na lastni koži!

Izbrani izdelki za vas

-62%
Akcijska cena 29,99 € Redna cena 79,96 €
Ogled izdelka