Adijo napihnjen trebuh, ne potrebujem te!

Verjetno ti je znan tisti občutek napihnjenosti v trebuhu, občutek, kot da boš vsak čas eksplodirala! Vse se soočamo s to težavo in ni nas sram priznati, da včasih izgledamo kot balon ali nosečnica z ogromnim napihnjenim trebuhom. To se dogaja takrat, ko se v telesu nabere prevelika količina vode in toksinov, me pa izgledamo debelejše, kot v resnici smo. 

Ne glede na to ali želiš izgubiti odvečne kilograme ali pa se le v svoji koži počutiti bolje, se moraš najprej rešiti odvečne vode iz telesa in pospešiti limfni sistem. Tako boš izgubila tudi kilograme, saj odvečna voda zadržuje maščobo in toksine v telesu. 

Pij več vode

Mogoče zveni malo absurdno - če se želiš znebiti vode v telesu, moraš piti več vode. Ko se počutimo napihnjeno, enostavno ne pijemo vode in to je velika napaka. Zakaj?

Čeprav je res, da zaradi odvečne vode v telesu izgledamo debelejše, ni rešitev, da prenehamo piti vodo. 

Ko je naš limfni sistem zamašen, se začne nabirati voda

Vedno, ko si napihnjena, so za to krivi toksini, ki se nabirajo v tvojem telesu. Naj povemo drugače. Če je limfni sistem, ki je zadolžen za izločanje odvečne vode in toksinov, zamašen, potrebuje spodbudo, da vse to odplakne iz telesa. Limfni sistem odplakne tudi do 2 litra vode na dan! Torej, ko se počutiš napihnjeno, pij veliko vode, saj boš tako spodbudila limfni sistem, da to vodo izloči!

Slabo delovanje limfnega sistema se pokaže v napihnjenem trebuhu, otečenih gležnjih, celulitu in zabuhlemu obrazu. Vse to upočasnjuje ali celo onemogoči proces hujšanja. 

Kako pospešiti limfni sistem?

Zjutraj si v 1 litru vode pripravi okusen malinov napitek Draining Drink. Čeprav ima nežen okus, je njegovo delovanje izredno močno in učinkovito. 

Napitek dobesedno resetira limfni sistem in s tem pospeši izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa ter razbremeni jetra in prebavo

Če vsako jutri spiješ Draining Drink, boš:

  • hitreje shujšala,
  • pospešila izločanje odvečne vode in toksinov,
  • zmanjšala napihnjenost in zabuhlost,
  • imela manj celulita.

Nam ne verjameš? Mogoče te prepričajo one!

Laura: 

Zdaj je odličen čas, da se znebim odvečne vode, ki se mi je nabrala v telesu, zato sem začela uporabljati Draining Drink. Pomagal se mi je znebiti napihnjenosti in odpravil celulit.

 

 

Maja:  

Z zadrževanjem vode v telesu sem se borila že dolgo časa in izgledala sem debelejše in napihnjeno... Nato sem preizkusila Draining Drink in zelo hitro shujšala!
*Rezultati temeljijo na kliničnih raziskavah. Učinki koriščenja izdelka se lahko razlikujejo od posameznika in lahko odstopajo od učinkov, opisanih na spleti strani.

 

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka