Adriana: "Izdelki me motivirajo in mi dajejo moč, da nadaljujem"

»Sem Adriana in stara sem 29 let. Zaposlena sem kot namestnica vodje banke, trenutno pa sem na materinskem dopustu.

Največji problem ima s trebuhom in boki, kjer se mi nabira največ maščobe …«

Zaradi nosečnosti se je močno zredila

»Za postavo se trudim skrbeti že celo življenje, ampak zaradi nosečnosti sem se močno zredila. Po porodu je teža nekoliko padla, preostalih nekaj kilogramov pa se kar nisem in nisem mogla znebiti, med dojenjem sem se celo zopet začela rediti.

Počutila sem se grozno, bila sem utrujena in brez energije, podoba v ogledalu pa me je žalostila …«

Pritegnila jo je roza barva

»Na TummyTox sem naletela na Facebooku, stran sem našla prek prijateljice in videla, da ravno poteka razprodaja izdelkov, to me je pritegnilo in nekaj izdelkov sem naročila.

Pritegnila me je roza barva Ne, šalim se, ampak stran in izgled izdelkov mi je bil všeč, sem le ženska. Brala sem dobre ocene in zdravi jedilnik želela dopolniti, vaši izdelki pa so se mi zdeli dobra izbira. Napisala sem par vprašanj, na katere je odgovorila zelo prijazna gospodična. Svetovala mi je glede izdelkov, ki bi bili zame primerni, in za primerno ceno. Tako da sem zadevo preizkusila.«

Spremembe je občutila že po treh dneh!

Uporabljala sem vaše čaje, napitek FatBurner in Draining Drink – napitek za odstranjevanje odvečne vode iz telesa, in moram reči, da sem spremembe občutila že po 3 dneh pitja. Počutila sem se dobro, trebuh je postal bolj raven in nisem bila več tako napihnjena.

Zaenkrat še ne morem govoriti o občutni izgubi kilogramov, vendar pa sem prestala že precej in vem, da spremembe ne morejo biti takojšnje. V vsakem primeru se počutim veliko bolje, imam več energije, nisem napihnjena, prijateljica pa mi zagotavlja, da bom težo izgubila, tako da bomo videli.

Čutim, da mi napitek pomaga pri izgubljanju odvečnih tekočin, nisem tako napihnjena in to je super sprememba, hkrati pa sem se navadila čez dan več piti.

Izdelki me motivirajo za nadaljevanje, tudi če imam pred seboj še dolgo pod. Priporočam jih vsem!«

Izbrani izdelki za vas

-48%
Akcijska cena 12,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka