Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

DARILO: Tummy steklenička BREZPLAČNO za vse nakupe nad 30 €!

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Alge – morski čudež

Nekaj kar mnogi ne vedo: Alge so super zdrave, povrh vsega pa poskrbijo še za shujševalne čudeže.

Si vedela, da so se alge v tradicionalni kitajski medicini uporabljale za zniževanje krvnega tlaka in čiščenja krvi? Namreč imajo dokazane učinke na želodec in črevo, krepijo pa tudi imunski sistem in ga varujejo pred virusi in bakterijami.

Alge so dragocen vir mineralov

Alge so bogata zakladnica mineralov, kot so cink, vitamini A, C, E, B12 ter joda. Ti so pomembni za hormonsko ravnovesje in razstrupljanje telesa, še posebej pa, če si želiš vitke postave.

Shujševalni učinek alg

Alge vsebujejo topne vlaknine, ki močno vplivajo na hujšanje. In kar je še boljše, alge so skoraj popolnoma brez maščob, vendar pa so kljub temu polne beljakovin– njihova vsebnost beljakovin je podobna beljakovinam, ki se nahajajo v zelenjavi in jajcih.

Vsemogočne alge poudarijo tvojo lepoto

Glavna zvezda alg je klorela. Deluje protivnetno in ščiti telo od znotraj, hkrati pa razstrupi in regenerira tvoje telo.

Klorela

Gre za mikroalgo, ki ima visoko vsebnost klorofila. Ravno zaradi tega ima čudežni učinek na tvojo presnovo.

Rjave alge

So bogate z antioksidanti, beljakovinami, omega-3 maščobnimi kislinami, kalcijem ter jodom. Krepijo imunski sistem in spodbujajo odvajanje toksinov, težkih kovin in kemikalij iz telesa.

Detox Caps

Priznajmo si, alge niso najbolj okusne in jih zato nočemo uživati v njihovi naravni obliki. Zato smo razvili Detox Caps s klorelo in rjavo algo. Njihov učinek je enako močan, kot da bi jedla surove alge. Tako dobiš le najboljše, zato si privošči nekaj dobrega!

Detox Caps

Kapsule za razstrupljanje telesa, s klorelo in rjavo algo za urejen in učinkovit metabolizem.

Detox Caps -70%

Redna cena: 19,99 €

Vaša cena: 5,99 €

× Zapri

Nazaj na blog