Ali čaji za hujšanje res delujejo?

Znano je, da naj bi redno pitje čajev za hujšanje pomagalo k bolj učinkoviti izgubi odvečnih kilogramov in kurjenju maščob. Pa to drži?

Ob nakupu čaja se je, poleg tega, da je čaj dobrega okusa, vedno dobro vprašati, kakšne učinke naj ima. Različni čaji namreč delujejo različno. Med drugim lahko:

- Pospešijo metabolizem

- Delujejo kot odvajalo ali diuretik

Zavirajo apetit

Čaji, ki pospešujejo hujšanje

Zeleni, beli in črni čaji vsebujejo različne sestavine, ki pospešujejo kurjenje maščob. Ena izmed njih so polifenoli, ki sodelujejo pri izgorevanju maščobe in spodbujajo hujšanje.

Zeleni čaj je zmagovalec za kurjenje maščob

Čaji za hujšanje, ki so sestavljeni med drugim tudi iz zelenega čaja, so odlični za pospeševanje metabolizma. Imajo namreč visoko vsebnost kofeina, kofein pa napolni telo z energijo in mu pomaga generirati toploto.

Zeleni čaj je ravno tako odličen za zaviranje apetita. Vsebuje sestavine, ki pospešijo proizvodnjo dopamina in norepinefrina, hormona, ki aktivirata simpatični živčni sistem in zavirata apetit.

Zeliščni čaji za detox

Čaji z zeliščno osnovo so odlični za pospeševanje izločanja odvečnih snovi iz telesa. To med drugim pospešuje tudi izgubo kilogramov, obenem pa se znebi tudi škodljivih snovi, ki so se čez dan nabrali v telesu.

Čaj za hujšanje, ki res deluje

Daily Kick & Sleep Tight Tea je komplet čajev za popolno regeneracijo telesa. Daily kick čaj vsebuje ogromno sestavin, znanih po učinkovitem kurjenju maščob in kilogramov, med drugim tudi zeleni čaj. Zmanjšal bo napihnjenost in pričel s presnovnimi procesi, ki bodo delovali skozi celoten dan.

Sleep Tight čaj pa popelje v lepe sanje in aktivira razstrupljanje telesa. Z njegovo pomočjo se telo čez noč razstrupi, regenerira in pripravi na nov dan - brez stresa in napihnjenosti.

S pomočjo Daily Kick & Sleep Tight Tea je napihnjenost in utrujenost preteklost! Poskrbi tudi manjši obseg pasu in splošči trebušček!

Naroči Daily Kick & Sleep Tight Tea po akcijski ceni tukaj >>

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 49,98 €
Ogled izdelka