Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Ali čaji za hujšanje res delujejo?

Znano je, da naj bi redno pitje čajev za hujšanje pomagalo k bolj učinkoviti izgubi odvečnih kilogramov in kurjenju maščob. Pa to drži?

Ob nakupu čaja se moraš vprašati, kakšen efekt želiš z njimi doseči. Različni čaji namreč delujejo za različne namene, med drugim:

-          Za pospeševanje metabolizma

-          Kot odvajalo ali diuretik

-          Zaviranje apetita

S katerim boš hitro izgubila kilograme?

Zeleni, beli in črni čaji vsebujejo različne sestavine, ki pospešujejo kurjenje maščob. Ena izmed njih so polifenoli, ki sodelujejo pri izgorevanju maščobe in spodbujajo hujšanje.

Zeleni čaj je zmagovalec za kurjenje maščob

Čaji za hujšanje, ki so sestavljeni med drugim tudi iz zelenega čaja, so odlični za pospeševanje metabolizma. Imajo namreč visoko vsebnost kofeina, kofein pa napolni tvoje telo z energijo in pomaga telesu generirati toploto.

Zeleni čaj je ravno tako odličen za zaviranje apetita. Vsebuje sestavine, ki pospešijo proizvajanje dopamina in norepinefrina, hormona, ki aktivirata simpatični živčni sistem in zavirata apetit.

PREVERI Daily Kick & Sleep Tight Tea TUKAJ >>

Herbalni čanji za detox

Čaji s herbalno osnovo so odlični za pospeševanje izločanja odvečnih snovi iz tvojega telesa. To med drugim pospešuje tudi izgubo kilogramov, obenem pa se boš znebila tudi škodljivih snovi, ki so se čez dan nabrali v tvojem telesu.

Čaj za hujšanje, ki res deluje

Daily Kick & Sleep Tight Tea je komplet čajev za popolno regeneracijo tvojega telesa. Daily kick čaj vsebuje ogromno sestavin, znanih po učinkovitem kurjenju maščob in kilogramov, med drugim tudi zeleni čaj. Zmanjšal bo tvojo napihnjenost in takoj pričel s presnovnimi procesi, ki bodo delovali skozi celoten dan.

Sleep Tight čaj pa te bo popeljal v lepe sanje in aktiviral razstrupljanje tvojega telesa. Z njegovo pomočjo se telo čez noč razstrupi, regenerira in te pripravi na nov dan - brez stresa in napihnjenosti.

S pomočjo Daily Kick & Sleep Tight Tea boš napihnjenost in utrujenost premagala v 20 dneh, zmanjšala obseg pasu in sploščila trebušček ter ponovno odkrila voljo do telovadbe in smeha!

Naroči Daily Kick & Sleep Tight Tea po akcijski ceni tukaj:

Daily Kick & Sleep Tight Tea 1+1 GRATIS -50%
Daily Kick & Sleep Tight Tea 1+1 GRATIS

Čajni duo, ki prebudi prebavo in kurjenje maščob ter čisti telo podnevi in ​​ponoči.

24,90 €

49,80 €

← Nazaj na blog