Pokliči nas: 080 99 82

Blog

ALI SE BOM SPLOH KDAJ REŠILA CELULITA?

Kaj je celulit? Da ne bomo šle preveč v podrobnosti, celulit je težava, ki prizadene 90 % žensk in 10 % moških v različnem obsegu, zlasti v industrijsko razvitih državah. Vse vemo, kako izgleda in zakaj ga sovražimo.

Zakaj ravno jaz?

Celulit nastaja zaradi različnih dejavnikov, na primer povečane ravni estrogena, starosti, preveč sedenja, premalo gibanja, slabe prehranjevalne navade – stvari, s katerimi se skoraj vse soočamo v vsakdanjem življenju.

Ne, nimaš samo ti te težave! Tudi jaz jo imam. In Sara iz službe. In Mojca iz sosednje ulice. Katja pa ga iz nekega razloga nima (ZAKAJ?!).

Vsi zgoraj navedeni dejavniki prispevajo k zmanjšanju limfnega obtoka. To pomeni, da zaradi tega določena območja na telesu prejmejo manj kisika in hranilnih snovi,  posledica pa je zmanjšanje proizvodnje kolagena.

Ko se maščobne celice začnejo povečevati, se razlezejo tudi preko oslabljenega kolagena in TA-DA! Tako lahko vidiš maščobo, imenovano tudi celulit ali pomarančno kožo.

OK, OK… to me ne zanima! Povej, kako se ga znebim!

V redu, to je tisto, za kar smo tukaj! Zdravniki in znanstveniki se strinjajo, da resnično uspešno odpravljanje celulita sestavljajo 3 stvari:

  1. Podprta mora biti proizvodnja kolagena.
  2. Napasti je potrebno podkožne maščobne celice.
  3. Pospešiti je potrebno krvni obtok.

Razvili smo popoln par, ki naredi vse to in še več: preprečuje nastanek nove maščobe, učvrsti kožo in razstruplja telo. Paket je sestavljen iz Draining Drink in Slimming gel.

Draining Drink bo:

  • spodbudil tvojo limfno cirkulacijo,
  • vidno in hitro izločil odvečno vodo (kar bo zmanjšalo napihnjenost za 60% in sploščilo trebušček),
  • prečistilo telo od znotraj navzven.

Slimming gel pa bo:

  • napel kožo na stegnih, zadnjici in trebuhu (oz. na mestu nanosa),
  • spodbudil nastanek kolagena,
  • Razgradil maščobe in preprečil nastanek novih maščobnih celic.

Ta udarni duo bo postal tvoj zaveznik v boju proti celulitu (pst… meni je že pomagal!)! Z njim boš odpravila celulit in skurila maščobe, poleg tega pa boš še izgubila nekaj centimetrov na tvojih problematičnih področjih.

Preizkusi udarni paket in se prepričaj tudi sama:

← Nazaj na blog