ALI SE BOM SPLOH KDAJ REŠILA CELULITA?

Kaj je celulit? Da ne bomo šle preveč v podrobnosti, celulit je težava, ki prizadene veliko večino žensk in tudi nekaj moških v različnem obsegu, zlasti v industrijsko razvitih državah. Vse vemo, kako izgleda in zakaj ga sovražimo.

Zakaj ravno jaz?

Celulit nastaja zaradi različnih dejavnikov, na primer povečane ravni estrogena, starosti, preveč sedenja, premalo gibanja, slabe prehranjevalne navade – stvari, s katerimi se skoraj vse soočamo v vsakdanjem življenju.

Ne, nimaš samo ti te težave! Tudi jaz jo imam. In Sara iz službe. In Mojca iz sosednje ulice. Katja pa ga iz nekega razloga nima (ZAKAJ?!).

Vsi zgoraj navedeni dejavniki prispevajo k zmanjšanju limfnega obtoka. To pomeni, da zaradi tega določena območja na telesu prejmejo manj kisika in hranilnih snovi,  posledica pa je zmanjšanje proizvodnje kolagena.

Ko se maščobne celice začnejo povečevati, se razlezejo tudi preko oslabljenega kolagena in TA-DA! Tako lahko vidiš maščobo, imenovano tudi celulit ali pomarančno kožo.

OK, OK… to me ne zanima! Povej, kako se ga znebim!

V redu, to je tisto, za kar smo tukaj! Zdravniki in znanstveniki se strinjajo, da resnično uspešno odpravljanje celulita sestavljajo 3 stvari:

  1. Podprta mora biti proizvodnja kolagena.
  2. Napasti je potrebno podkožne maščobne celice.
  3. Pospešiti je potrebno krvni obtok.

Razvili smo popoln izdelek, s katerim boš celulitu pomahala v slovo in ponosno pokazala svoje telo.

Cutie Booty Lotion bo:

  • napel kožo na stegnih, zadnjici in trebuhu (oz. na mestu nanosa),
  • spodbudil nastanek kolagena,
  • Razgradil maščobe in preprečil nastanek novih maščobnih celic.

Udarni Cutie Booty Lotion bo postal tvoj zaveznik v boju proti celulitu (pst… meni je že pomagal!)! Z njim boš odpravila celulit in skurila maščobe, poleg tega pa boš še izgubila nekaj centimetrov na tvojih problematičnih področjih.

Preizkusi ga in se prepričaj tudi sama:

Izbrani izdelki za vas

-35%
Akcijska cena 14,99 € Redna cena 22,99 €
Ogled izdelka