Alice Menghini: "Izdelki TummyTox me spremljajo vsak dan, od zajtrka do spanja."

Preberi, kako ta lepa italijanska influencerka vzdržuje svoje popolno telo in zakaj ima tako zelo rada TummyTox.

Alice še zdaleč ni le 21-letna študentka iz Milana. Kot influencerka za zdrav življenjski slog na Instagramu (@aerial.aalis) vsak dan deli kratke video treninge, recepte in navdihujoče fotografije.

Spremlja jo veliko število sledilcev, ki imajo radi njeno odprtost in pozitivo. Da ne omenjamo, da je njeno telo vedno v popolni formi.

TummyTox je točno tisto, kar potrebuje

Alice se s svojim telesom ne obremenjuje. Redna vadba in izdelki TummyTox so njena najljubša kombinacija.

"Izdelki TummyTox me spremljajo vsak dan, od zajtrka do spanja. Ne morem si pomagati, so enostavno najboljši dodatki doslej!"

Kot osebna trenerka, učiteljica umetnostne gimnastike in učiteljica plesa ob drogu je stalno v gibanju.

Zjutraj zaužije Carni Max Shots z L-karnitinom, še posebej, kadar ve, da jo čaka dan intenzivne vadbe. Če ji popoldne raven energije pade, preden se njen dan zares zaključi, jih uporabi kot spodbudo: "Carni Max Shots so moje gorivo," pravi v smehu.

Carni Max Shots z 1000 mg vrhunskega švicarskega L-karnitina so odličen vir energije. Porabljajo zaloge telesne maščobe in imajo neverjeten učinek na izgubo maščob.

Alice običajno trenira 4-krat na teden. 3 dni trenira v telovadnici, 1-krat tedensko pa običajno doma opravi trening z utežmi. V prostem času uživa tudi v plesu ob drogu in aerial arts.

Kljub aktivnemu življenjskemu slogu priznava, da si včasih rad pomaga z izdelki TummyTox. Tako je lažje ostati v formi.

Njen drugi najljubši TummyTox pomočnik je Skinny Me Tea: "Čaj Skinny Me je fantastičen za tiste, ki se, tako kot jaz, kljub zdravi prehrani in redni vadbi vedno počutijo napihnjene."

Skinny Me Tea vsebuje inovativno mešanico zelišč, ki odplaknejo zadržano vodo in toksine iz telesa, izboljšajo prebavo in pospešijo presnovo. Čaj je okusen in lahko ga pijete vročega ali hladnega. Alice Skinny Me Tea najraje pije vroč.

Alice že leta trenira ples ob drogu, aerial arts pa 3 leta. Pred tem je 5 let plesala in nekaj časa trenirala gimnastiko. Vendar ima naravne obline in skrbi, da ima raven trebuh in vitka stegna.

Alice za to uporablja Flat Tummy Caps. Učinkovite kapsule ciljajo prav na trebuh in stegna, spodbujajo kurjenje maščob in preprečujejo rast maščobnih celic.

V večernih urah se Alice sprosti z Night Burner Drink. Ta večerna pijača, ki jo spije po zadnjem obroku, ji pomaga, da se končno sprosti, hkrati pa tudi zavira apetit.

Je odlična pomoč pri prekinitvenem postu, ki je zaradi svojih neverjetnih rezultatov postal vroči trend hujšanja. Night Burner Drink zmanjša večerno željo po hrani, z 800 g čiste Garcinie Cambogie pomaga zmanjšati lakoto, kuriti več maščob in hitreje shujšati.

Izbrani izdelki za vas

-55%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka