Amanda: "Vem, da je to šele začetek moje notranje in zunanje preobrazbe”

Amanda je imela vedno imela nekaj kilogramov preveč, zaradi česar je bila nesrečna. Ves čas je iskala rešitev, zdaj pa je na pravi poti s TummyTox.

Amanda ima 23 let in živi na Poljskem. Njeno delo je fizično in precej stresno, in čeprav se je trudila za zdrav življenjski slog, pa je bilo včasih zelo težko. "Nikoli nisem bila suha, zato sem poskusila različne vrste diet. Na koncu se je vedno končalo tako, da sem težo samo še pridobila. Nisem imela nobene motivacije niti samodiscipline, svojo žalost in stres pa sem največkrat utišala s hrano."

TummyTox je priskočil na pomoč

Amandina teža je začela vplivati na njeno duševno zdravje in samozavest, vendar je pravočasno našla nekaj, kar ji je pomagalo: "Sprememba svojega življenjskega sloga in uporaba TummyTox izdelkov sta mi ogromno pomagala, da sem našla pravo pot."

Pri raziskovanju prehranskih dopolnil je naletela na TummyTox in se zaljubila v 100% naravno sestavo in učinkovite sestavine, ki jih ponujajo naši izdelki. "Iskala sem popolne dodatke zase in sem jih tudi našla! Želela sem izboljšati svojo telesno vzdržljivost, hkrati pa zagotoviti telesu tudi vse prepotrebne vitamine in minerale. TummyTox me je prepričal."

Zmagovalni paket

Amanda je začela svojo pot z našim najbolje prodajanim paketom Popolna preobrazba, ki vsebuje razstrupljevalni čaj - Skinny Me Tea, kapsule Flat Tummy Caps, ki preprečujejo lakoto in močan topilec maščob Fat Burner Drink.

"Ni mi bilo treba dolgo čakati. Prve rezultate sem opazila že po 2 tednih uporabe."

Bila je izjemno navdušena nad učinki: "Čaj mi je pomagal, da sem se počutila lažje in zaradi kapsul sem nehala jesti nezdrave prigrizke. Preprosto nisem čutila potrebe. Napitek, ki sem ga spila pred vadbo pa je bil ravno to, kar sem potrebovala. Imela sem veliko energije, povečala se je tudi moja vzdržljivost. Seveda sem izgubila tudi kilograme in centimetre. Počutila sem se neverjetno, nič več nisem bila zaskrbljena in bila sem motivirana za nadaljvanje."

Za Amando še ni konec poti

Amanda ni iskala hitre rešitve, želela je popolno spremembo svojega  življenjskega sloga in jo je tudi dosegla.

"Zahvaljujoč izdelkom TummyTox se je moje življenje izboljšalo. Nadvladala sem občutek stresa, začela sem se več smejati in uživati v življenju! Teža je padala, moj trebušček je začel izginjati, samozavest pa je rasla. Začela sem imeti bolj rada sebe in svoje telo in vem, da so izdelki TummyTox skupaj z zdravo prehrano in telovadbo zdaj moj življenjski slog! Počutim se odlično, saj sem že precej shujšala! Vem, da je to šele začetek moje notranje in zunanje preobrazbe.”

Preizkusi paket, s pomočjo katerega je Amanda preoblikovala svoje telo in spremenila svoje počutje!

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka