Ana Bacinger: Nekaj, kar vsaka ženska potrebuje

Hrvaška blogerka Ana Bacinger je zvesta uporabnica TummyTox izdelkov. Uporablja jih že dve leti, njeni najljubši pa so Tummy čaji. Ko je izvedela, da smo na naše police dobile še Matcha čaj, se je odločila, da ga preizkusi. Zraven se je odločila še za dva izdelka, katera bi morala vsaka sodobna ženska uporabljati, da bi bila zdrava, polna energije in bila vitka. Več preberi spodaj...

Glede na tenutno situacijo, ko nas večina iz varnostnih razlogov ostaja doma, je pomembno več pozornosti posvetiti svojemu zdravju in kondiciji!

TummyTox izdelke preizkušam že dve leti in najbolj sta mi všeč Daily Kick & Sleep Tight čaja, ki spodbudita prebavo in očistita telo. Vsekakor pa lahko temu zdaj dodam še Matcha čaj, ki so ga nedavno dobile na zalogo.

Matcha je eden izmed treh izdelkov iz njihove ponudbe, z vrhunskim delovanjem in skupaj sestavljajo Women’s Essentials paket. Tega potrebuje vsaka ženska, če želi vsaj malo pomagati svojem organizmu v boju z utrujenostjo, stresom ter izboljšati rezultate telovadbe.

Matcha čaj

TummyTox Matcha je 100% organski ceremony-grade čaj, izdelan iz ročno nabranih lističev in zmlet na tradicionalnih japonskih kamnitih mlinih, znan pa je o svoji intenzivni zeleni barvi.

Čaj sem vpletla v svojo dnevno rutino v kombinaciji z mandljevim mlekom, namesto kave, ki sem jo po navadi spila po kosilu. Matcha čaj je poln okusa, antioksidantov in kofeina, ki te ne bo napihnil, ter vitaminov in mineralov, ki čistijo telo in kožo.

Hranila, ki jih vsebuje Matcha, očistijo tvoje telo in ga regenerirajo na celični ravni.

Multivitaminski medvedki

Poleg Matche, sem preizkusila njihove znane gumi bombončke - Multivitaminske medvedke. Vsebujejo najkakovostnejše vitamine in minerale v obliki simpatičnih medvedkov, so neverjetno okusni in so odlična poslastica, ki jo imam vedno v torbici.

Vsebujejo vse vitamine in minerale, ki so potrebni za močen imunski sistem in energijo. Danes se vsi spopadamo s pomanjkanjem energije in kronično utrujenostjo, saj delamo veliko stvari naenkrat. Vendar pa s temi prikupnimi medvedki telesu zagotovimo vsaj tisti minimum, ki ga potrebuje.

Carni Fit

Tudi v teh težkih časih je potrebno paziti na svojo kondicijo in vitko linijo! Naj bo Carni Fit del tvoje dnevne rutine, če telovadiš in si želiš hitrejših rezultatov. Temelji na najčistejšem L-karnitinu in naravnem ekstraktu gvarane s kofeinom, ki pospeši kurjenje maščobe.

Odpravi utrujenost in ti zagotovi svežo energijo med in po treningu, izboljša rezultate in pomaga, da enostavneje in hitreje dosežeš svoj cilj.

Ana ti podarja popust!

Ana je poskrbela, da smo paket Women’s Essentials znižale za kar –43%! Svoj paketek lahko naročiš spodaj