Ana Maria: ''Čudovito je, kako vidna je sprememba na mojem telesu!''

Ana Maria je 25-letna frizerka s Hrvaške. Zaupala nam je, da je bila v zadnjih letih pod velikim stresom, ki je vplival na njeno zdravje, čutila je, da tone vse globlje, bila je brez energije in odvečni kilogrami so se začeli kopičiti.

Nujno je potrebovala spremembo, zato se je odločila, da nekaj naredi ...

Najbolj me je motil napihnjen trebuh kot pri nosečnicah

"Čeprav mi je uspelo shujšati čez poletje, bi jeseni vse izgubljene kilograme dobila nazaj in zopet bi bila nesrečna. Kar me najbolj moti, je, da sem bila vedno napihnjena (včasih celo tako, da so ljudje mislili, da sem noseča). "

Na začetku leta si je zadala nalogo, da naredi spremembo. Na Facebooku je videla oglas za TummyTox in se odločila, da bo kupila čaj Skinny me, napitek Fat Burner in Magicnesium.


Jutranjo kavo sem zamenjala s čajem Skinny Me

"Preden sem začel uporabljati TummyTox, sem se stehtala in izmerila obseg predelov telesa (prsi - 93 cm, pas - 81 cm, boki - 100 cm, teža - 69 kg)."

Navdušila pa jo je tudi hitra dostava, ki je na njen naslov prispela v rekordnem času - v samo 2 dneh!

"Svojo jutranjo navado pitja kapučina sem nadomestila s čajem Skinny Me, začela pa sem tudi jesti bolj zdravo in vsak dan sledila vajam v TummyTox spletni telovadnici."

Pred vadbo obvezno popije napitek Fat Burner, medtem ko Magicnesium uporablja po vadbi.

V samo enem tednu ji je uspelo shujšati za 2 kg*

''Že po 2 dneh* sem opazila ogromno spremembo. Trebuh ni bil več napihnjen, ves dan sem imela veliko več energije, prebava se je precej izboljšala.

Danes je natanko teden dni*, odkar uporabljam TummyTox, rezultati pa so me zelo razveselili (prsi - 91 cm, pas - 73 cm, boki - 95 cm in teža - 67 kg*)!"

Ana Maria

Odkar uporabljam izdelke TummyTox, se počutim veliko bolje!

Ana Maria je bila navdušena nad okusnimi čaji in napitki. Čeprav je šele na začetku, se veseli še boljših rezultatov!!

''Moram priznati, da se, odkar uporabljam izdelke TummyTox, počutim veliko bolje. Na kakšen način bolje? Tako, da je moja prebava veliko boljša, odpravila sem napihnjenost, čez dan imam veliko več energije."

"V enem dnevu naredim veliko vaj in prehodim do 20 km. In ne glede na vse, imam konec dneva še vedno dovolj energije, zjutraj, ko se zbudim, pa nisem utrujena, ampak sem pripravljen na nov dan.“

Nisem se ustavila, grem naprej!

Ker je bila z rezultati zadovoljna, se je odločila preizkusiti tudi nove izdelke. "Vse mi je dobro. Moje največje odkritje pa je beljakovinski shake Shape me Shake, ki je zares okusen, poleg tega pa me nasiti za več ur."

"Zame je preprosto čudovito, da je na mojem telesu resnično vidna sprememba, kako se maščoba enostavno kar topi in spreminja v mišice. Ne znam opisati, kako slabo sem se počutila z 69 kg, groza! Čeprav moram še vedno odstraniti nekaj maščobnih oblog, sem vsak dan bolj vesela, saj sem iz dneva v dan, ko se pogledam v ogledalo, bolj srečna!"

*Učinki uporabe izdelka se lahko razlikujejo pri posameznikih in lahko odstopajo od opisanih na spletni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju katerekoli bolezni ali resnih obolenj.

Izbrani izdelki za vas

-54%
Akcijska cena 5,99 € Redna cena 12,99 €
Ogled izdelka