Ana-Marija: "Shujšala sem že v 15 dneh!"

Ana-Marija trenutno živi v Zagrebu, kjer končuje srednjo šolo. Ima veliko hobijev, svoj prosti čas zelo rada preživi za klavirjem in s petjem. Sedaj pa je našla nekaj novega - "Spijem ogromno skodelic TummyTea čajev!"

TummyTox izdelki je uporabljala 1 mesec, spremembe pa je opazila takoj

"Sem oseba, ki ne mara piti čajev, vendar sem se vseeno odločila, da dam TummyTox priložnost. Kupila sem Daily Kick & SleepTight, Skinny Me Tea, Immuny Tea in še Draining drink ter Fat Burner drink. Odločitve nisem obžalovala!"

»Že v prvem tednu sem se zaljubila v TummyTox!«

"Po enem tednu uporabe so čaji in napitki postali nepogrešljiv del mojega vsakdana. S čaji sem že v prvih 15 dneh izgubila 2 kg! Dobila sem še kup energije, zjutraj se sedaj veliko lažje zbujam in vsak večer lažje zaspim."

Zaradi TummyTox je Ana-Marija začela z zdravim življenjem

"Sedaj poskrbim, da vsak dan pojem zelenjave, uvedla sem tudi vsakodnevno vadbo, s katero dopolnjujem delovanje Fat Burner Drink."

»Navdušila sem tudi svoje prijateljice!«

»Ne skrivam navdušenja nad TummyTox in s tem sem prepričalat tudi svoje prijateljice. Sedaj ne gremo več na kavo ampak raje skupaj spijemo Tummy čaj!:)«

Priporočam vsem!

"Na splošno sem zelo zadovoljna z izdelki, njihovo cenovno dostopnostjo, okusom, čudovito embalažo in rezultati, ki jih dajejo. Še naprej jih vsak dan uporabljam."

Izbrani izdelki za vas

-65%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 99,95 €
Ogled izdelka