Aneta: "TummyTox je presegel moja pričakovanja!"

Aneta je delovna punca. Morda je videti drobna, vendar prav vsak dan dela v skladišču. Ker je njeno delo zahtevno, ji hitro lahko zmanjka energije. “Zato začneš jesti hrano, ki je res težka, polna kalorij in sladkorja. In ko prideš domov, si izmučen in greš naravnost pred televizijo, kjer sledi še več nezdrave hrane." In posledice? 

“Vedela sem, da moje telo potrebuje razstrupljanje”

Kljub fizično dokaj naporni službi so se kilogrami začeli kopičiti. “Zelo pogosto sem se počutila napihnjeno. Potem pa sem na koži opazila, da so moji nedrčki postali pretesni in nogavice preozke.” Zdelo se ji je, da je za to kriva odvečna voda.

Poleg tega je svoje telo želela očistiti toksinov. “Ne morem se ravno pohvaliti z zdravim življenjskim slogom in uravnoteženo prehrano, zato sem bila prepričana, da bi mojemu telesu koristilo konkretno razstrupljanje.” Začela je brskati po spletu in se pozanimala o razstrupljanju.

“Tako sem naletela na TummyTox. Prebrala sem odlične ocene in pomislila, zakaj pa ne? Videla sem, da obstaja 100% garancija na zadovoljstvo, zato nisem mogla izgubiti ničesar.” Kaj pa rezultati?

Aneta je bila presenečena

“OK, priznati moram, da sem bila sprva zelo skeptična. Nisem imela velikih pričakovanj. Kako sem bila presenečena! Po samo 1 tednu pitja Draining Drink je vsa odvečna voda izginila!” Bila je povsem navdušena in vesela, da je njen trebuh spet raven. “Počutim se precej lažja. 1 kilogram vode se zdi kot 2 kilograma, ko jo nosiš v svojem telesu.”

Ker je po službi ponavadi preveč utrujena za obisk fitnesa, je čez dan začela piti Fat Burner Drink. “Prebrala sem, da Fat Burner daje učinek 100-minutnega treninga v samo 20 minutah in pomislila: pri mojem delu je to kot cel teden telovadbe v enem dnevu,” smeje doda.

“Zdaj sem druga oseba!”

Ker so bili rezultati vidni tako hitro, je dobila dodatno motivacijo. “Zaradi tega sem hotela narediti še več. Postala sem bolj pozorna pri prehrani in moje telo je zdaj na splošno v veliko boljšem stanju.” Za konec sklene: “TummyTox bi priporočila vsaki punci, ki ima težave s težo in pomanjkanjem energije ali motivacije. Mislim, samo poglejte mene, zdaj sem druga oseba!"

Napitek Draining Drink s svojimi učinkovitimi rastlinskimi sestavinami resetira limfni sistem in vzpostavi normalno drenažo telesa. Poveča izločanje odvečne vode in toksinov iz telesa, zmanjša zabuhlost, napihnjenost in celulit.

Fat Burner Drink deluje kot aktivni topilec maščob, ki na naraven način dvigne notranjo temperaturo in pospeši topljenje maščob. Vsebuje 100% čisto obliko L-karnitina, ki maščobne obloge telesa uporabi za energijo. Telovadba bo enostavnejša, telo pa bo topilo maščobe tudi med počitkom!