Angela: "Po dolgem času sem si spet lahko kupila obleko!"*

Živjo. Moje ime je Angela. Stara sem 44 let in sem operativna asistentka v večjem podjetu. V kratkem času bom v službi prevzela nov položaj, ki zahteva več odgovornosti, s tem pa pride tudi več stresa. Sem poročena in imam 2 otroka, zato sem vedno zaposlena. Ženske vemo, da v taki situaciji vedno najbolj trpi telo in postava. Sicer zelo rada kuham, vendar pa veliko bolj, kot po sladkih jedeh, rada posegam po slani hrani in prigrizkih.

Rezultati se lahko od posameznika do posameznika razlikujejo. Za uspešno hujšanje je potrebna uravnotežena prehrana in zdrav način življenja.

Pred dvema mesecema sem pričela z uporabo paketa Bye Bye Belly Fat, maščoba se mi je pretežno nabirala okoli pasu.

Nisem verjela v čudežne diete, vendar za to ceno, nisem imela kaj izgubiti.

Na družbenih omrežjih sem zasledila TummyTox oglas in čeprav po navadi nisem zagovornica "čudovitih" shujševalnih izdelkov, za to ceno nisem imela kaj izgubiti. Podobni izdelki so namreč v večini zelo dragi. Naj dodam še, da so me pri TummyTox prepričale naravne sestavine in enostaven način jemanja.

Ko so izdelki prispeli, sem že imela narejen načrt hujšanja. Pred službo sem spila Fat Burner Drink in vzela Flat Tummy kapsulo, v službi pa sem takoj ob prihodu pojedla zajtrk. Pol ure pred kosilom sem vzela drugo kapsulo, po večerji pa sem spila kozarec napitka Night Burner. 

V kratkem času sem uspešno shujšala

Sprva sem mislila, da je vse samo v glavi, vendar pa, za razliko od prejšnjih tednov, nisem imela želje po dopoldanskih prigrizkih in nisem se več tako veselila kosila ali večerje. Ker nisem bila lačna, je bilo veliko enostavneje izbrati bolj zdrav obrok. Tako sem velikokrat izbrala ribe ali pa vegetarijansko hrano. Tudi moj mož je skupaj z mano začel jesti lažjo in bolj zdravo hrano, obleke pa so mi počasi postajale prevelike

Zelo hitro sem lahko opazila prve rezultate. Navdušena sem bila, da sem v tako kratkem shujšala! In kljub manjšemu apetitu in manjšim porcijam, sem še vedno polna energije! 

Po dolgem času sem si kupila obleko

Moje edino vprašanje je: "Ali lahko program ponovim?" Počutim se polna eneregije, imam več samozavesti in prvič, odkar sem postala mami, sem si kupila obleko! Radovednost me je gnala, da sem raziskala sestavine izdelkov, ki sem jih uporabljala in, ki so tako odličnega okusa. Vesela sem, da sem jih preizkusila. Skupaj z redno fizično aktivnostjo so rezultati še boljši. Sama nisem imela časa za telovadbo in kljub temu, sem z rezultati neverjetno zadovoljna!

Ravno zaradi tako super rezultatov, močno priporočam, da tudi ve preizkusite Tummy izdelke in delite svoje izkušnje. Čudovito je videti punce, ki so srečne, samozavestne in pripravljene na nove dogodivščine. Prepričana sem, da je pred menoj še veliko lepega!

Trojni učinek v enem paketu

Bye Bye Belly Fat pomaga zmanjšati apetit in poskrbi za vitko postavo In kateri izdelki se skrivajo v paketu?

  • Fat Burner Drink je močen topilec maščob, ki spodbuja metabolizem in kurjenje maščob. Vsebuje L-karnitin, ki je odlična podpora pri fizičnih aktivnostih, saj zviša učinkovitost vadb in spodbuja mišično regeneracijo.
  • Flat Tummy Caps so naravne kapsule, ki vsebujejo Garcinio Cambogio. Ta propomore k tem, da hitro in varno shujšaš.
  • Skinny Me Tea je mešanica izbranih zelišč z aktivnimi sestavinami, ki pomaga topiti maščobe tako, da pospeši metabolizem in odplakne toksine. 

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka