Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Bi rada z manj telovadbe pokurila več maščob?

Vsem je jasno, da je gibanje ključnega pomena za zdravo, vitalno in polno življenje. Ti je že uspelo v svoj urnik umestiti vsaj pol ure gibanja na dan? Če ti je, čestitamo, takih ni veliko. Če ti ni, ne skrbi. Kako bi lahko iz malo gibanja potegnila več?

Kot rečeno, gibanje izboljša počutje, psihično in fizično zdravje, zmanjša možnost za kronična in druga obolenja ter zagotavlja več energije.

Ključnega pomena pa je seveda tudi pri izgubi odvečnih kilogramov. Njegovi pozitivni učinki se pri hujšanju poznajo v relativno kratkem času. Kako pa lahko pridemo do želenih rezultatov še hitreje z manj dela?

Švicarska inovacija navdušuje

Švicarska stroka je razvila inovacijotopilec maščob, ki pomaga pri kurjenju maščob in zagotavlja do 16% boljše rezultate. Se odpravljaš na sprehod ali telovadbo? Pol ure pred tem spij Fat Burner Drink in v 20 minutah boš pokurila toliko, kot če bi telovadila 100 minut!

Skrivnost je v 100% čisti obliki L-karnitina

Ključna sestavina, ki bo pripravila telo do tega, da bo črpal energijo iz maščobnih zalog je L-karnitin Carnipure. L-karnitin Carnipure v napitku Fat Burner Drink je del patentirane mešanice švicarskega proizvajalca Lonza, ki slovi kot ponudnik najčistejšega in najkakovostnejšega L-karnitina na svetu.

L-karnitin pospeši porabo maščob med gibanjem in pripravi telo do tega, da poveča porabo maščob med gibanjem za kar 16%.

Še dodatna moč za učinek hujšanja

Učinkovitost L-karnitina Carnipure še dodatno povečujejo sestavine, ki znanstveno dokazano prispevajo k izgubi telesne težezeleni čaj, čaj mate in gvarana.

Rezultati napitka Fat Burner Drink so izjemni:

  • 16% več pokurjene maščobe med gibanjem,
  • 5-krat večja izguba telesne teže,
  • termični učinek, ki pospeši kurjenje maščob in kalorij,
  • olajša telesno aktivnost, da lahko telovadimo dlje in intenzivneje,
  • rezultati tudi pri krajših telesnih aktivnostih,
  • kljub temu, da izgubljamo maščobe imamo še vedno veliko energije,
  • topljenje maščob tudi med počitkom.

Le katera si ne želi, da bi z manj telovadbe prišla do želenih rezultatov? Naroči si izdelek, na katerega prisegajo že mnoge, po super akcijski ceni 1+1 GRATIS.

Klikni tukaj >>

Fat Burner Drink -40% -40%
Fat Burner Drink -40%

Napitek z okusom manga, ki bo maščobne oblogice uporabil za energijo.

11,94 €

19,90 €

← Nazaj na blog