Bikini trendi za poletje 2020

Letos verjetno si verjetno še nisi kupila svojih novih bikinijev, morda tudi še nisi prepričana, ali boš šla na morje.

Vendar to ni razlog, da si letos ne privoščiš popolnoma kul in odbitih kopalk! Da boš na tekočem, smo ti pripravili top 5 bikini trendov za poletje 2020 + nasvete, kako boš v njih izgledala prava bomba!

Tudi sama morda že veš, da nakupovanje zmanjšuje stres, in tudi če letos ne boš odšla na morje, ga lahko vedno oblečeš za po dvorišču ali pa se v njem sprehodiš kar v stanovanju!

1. Živalski potisk

Morda se sprašuješ, kdaj bo ta potisk prišel iz mode, vendar kot kaže, bo tudi letošnje leto z nami... morda pa nikoli ne bo prišel iz mode :)

2. Samo, da se sveti!

Svetle neonske barve so priljubljene tudi letos! Bodi prepričana - če boš izbrala kopalke neonskih barv, te bodo na plaži prav gotovo vsi opazili!

3. Kontrasti

Črnobeli kontrast je letos pravi hit! To je vsekakor prava izbira za vse ljubiteljice različnih barvnih kombinacij.

4. Dramatični izrezi

Bolj, kot je izrezano, bolje je! Konec je z dolgočasnimi kopalkami, v letošnji sezoni se nosijo noro izrezane kopalke!

5. Počitniceeee

Barvite kopalke so letošnje poletje popolnoma IN! Pokaži vsem, da so se začele počitnice, dopust, tropsko sadje in palmine veje,... pravi oddih!

Letos se samozavestno odpravi na plažo (ali se sprehodi po dvorišču) in brez sramu pokaži svojo lepoto. Da bi ti bilo lažje, smo ti pripravili nekaj nasvetov, s katerimi boš letos v svojem novem trendovskem bikiniju zares zasijala!

Hodi zravnano!

Ne skrivaj se, ne hodi pokrčena, ampak zravnaj hrbet! Samozavestno se odpravi na plažo in ponosno pokaži svojo postavo v lepih kopalkah. Če boš hodila pokonci, bo tvoja drža videti še bolj elegantno - trebuh bo manjši in prsi večje.

Za manjši trebušček pij veliko vode

Ja, za manj napihnjenosti moraš piti več! Pa ne gaziranih pijač, piva in sladkih koktajlov. Letos poleti si vzemi čas za lahek detox s čaji in se počuti odlično ves čas.

Bodi drzna

Črna je zares kraljica, ko želimo izgledati vitki, ampak lahko je tudi zelo dolgočasna! Letos si raje izberi kopalke s potiskom! Tropski potiski so zabavni in bodo odvrnili poglede od delov telesa, ki jih želiš skriti.

»Colour block« kopalke bodo ravno tako ustvarile optično iluzijo in ti odvzele nekaj centimetrov s pasu – popolnoma brez truda! Izbereš lahko tudi kopalke z vodoravnimi črtami, ki bodo vizualno podaljšale tvoje telo.

Paket za popolno poletje - Popolna preobrazba

Paket Popolna preobrazba ti bo pomagal, da se boš na plažo odpravila s še večjo samozavestjo!

Vsebuje naš najbolj prodajani čaj Skinny Me Tea, ki bo poskrbel za lahek poletni detoks in izločil odvečno vodo, da bo tvoj trebušček raven (lahko ga piješ tudi kot ledeni čaj), kapsule Flat Tummy Caps, ki ti bodo pomagale zmanjšati željo po hrani in napitek Fat Burner, ki bo stopili maščobe in še nekaj odvečnih kilogramov, preden se boš odpravila na plažo.

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka