S ČAJEM DO RAVNEGA TREBUŠČKA DO POLETJA

Že sanjaš o letošnjem dopustu? Nisi edina. Pa si zares pripravljena na bikini? Če nisi, ne skrbi, imamo super okusno in enostavno rešitev - Pu-erh! Še nisi slišala zanj? Potem beri dalje!

Zelišča v obliki neverjetnega Skinny Me Tea, ki je bil skrbno pripravljen ravno za punce, kot si ti. Se sprašuješ, kako deluje? Izbrana mešanica sestavin z aktivnimi sestavinami pomaga pri hitrejšem in učinkovitejšem kurjenju maščob. Ena najpomembnejših sestavin tega super čaja je  Pu-erh, ki deluje, ne boš verjela, na enak način kot topilci maščobe! Po vsem svetu je znan kot maščobni gorilnik.  In to še ni vse!

Pu-erh, čudežni čaj

Pu-erh je znan kitajski čaj, ki se najpogosteje pije pred obrokom. Vsebuje antioksidante, ki preprečujejo škodljivo delovanje prostih radikalov na tvoje telo. In ne samo to,čaj vpliva tudi na zdravje kože ter poskrbi, da boš izgledala mladostna. 

Tradicionalna kitajska medicina pravi, da čaj skrbi za ravnovesje našega telesa, nima jin ali jang energije, ampak je popolnoma nevtralen. Če pijemo ta čaj, našo ravnovesje lahko vidimo v povišani energiji , pozitivnem razpoloženju in odličnem počutju.

1 skodelica na dan za kurjenje maščob

Ena najpomembnejših značilnosti Pu-erh čaja je pomaga odplakniti toksine iz telesa, ki preprečujejo hujšanje. Pomaga tudi pri prebavi in metabolizmu, saj ima sposobnost zaustaviti sintezo maščobnih kislin. Če spiješ skodelico po kosilu, ti bo takoj pomagal skuriti odvečno maščobo!

Ker je Pu-erh prava zvezda v svetu čajev, se nahaja tudi v našem Skinny Me Čaju!

Druge super sestavine

Na procese presnove najbolj vpliva koren navadnega repinca in plod navadnega komarčka. Navadni komarček prav tako pomaga pri izgubi teže, ker preprečuje občutek lakote  in omogoča hitrejšo prebavo maščob v hrani.

Kaj pa toksini v telesu?

Vsi vemo, da so najpogostejši krivec za neuspešno hujšanje ravno toksini v telesu. Zelišče Lucerne poskrbi , da se telo popolnoma prečisti toksinov.

Skinny Me Tea bo tvoj najboljši zaveznik na poti do sanjske postave, ki jo želiš doseči do poletja!

Izbrani izdelki za vas

-60%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka