Ema: “Carni Fit je najboljše, kar se mi je kdaj zgodilo”

26-letna Ema nam je zaupala svoje težave s težo. “Imam dve sestri, vendar sem jaz vedno bila tista, ki je imela največ kilogramov. Ljudje so zbadali, jaz pa sem se smejala z njimi. Čeprav sem se smejala, me je to bolelo.” Odločila se je, da bo temu naredila konec. “Šla sem na dieto in pričela s telovadbo.” 

Dieta in telovadba sta ji prinesla minimalne rezultate, s katerimi ni bila zadovoljna. “Izgubila sem nekaj kilogramov, vendar sem še vedno imela veliko maščobnih oblog okoli pasu, na trebuhu in stegnih, katerih se nikakor nisem mogla znebiti. Ni mi bilo všeč, da sem kljub telovadbi, še vedno imela odvečne kilograme, moje telo pa ni izgledalo prav nič izoblikovano.

“Prijateljica mi je svetovala Carni Fit”

Ema je iskala rešitev. Želela si je izdelek za kurjenje maščobe, nekaj, kar bi bilo izjemno učinkovito, varno in podprto s strani znanosti. “ Dobra prijateljica mi je predlagala Carni Fit, s katerim je izgubila ogromno kilogramov. Ravno zato, sem se tudi jaz odločila, da ga preizkusim.” In bil ji je izjemno všeč!

“V dveh tednih sem izgubila 3 kilograme”

Carni Fit sem vzela pred telovadbo in bila sem neustavljiva. Pri telovadbi sem zmogla veliko več,” pravi Ema in doda, da je prve rezultate videla neverjetno hitro. “Že v prvih tednih jemanja Carni Fit, sem izgubila 3 kilograme! Bilo je, kot da bi se maščoba topila iz mene pred mojimi očmi!” Opazila je tudi, da je njeno telo postalo bolj oblikovano in čvrsto.

“Komaj čakam poletje”

Ema je bila zaradi super rezultatov motivirana, zato je nadaljevala. “Odkar jemjem Carni Fit, sem v 2 mesecih izgubila 7 kilogramov. Mlahav trebušek je izginil in kar je še boljše – to so opazili vsi! Komaj čakam poletje,” pravi smeje.

Carni Fit je švicarska inovacija, ki temelji na čistosti L-karnitina, ki deluje tudi v mirovanju. Kot pravi Ema: “Vzamem ga tudi takrat, ko ne telovadim in kljub temu, imam občutek, da nekaj delam. Kot prava čarovnija.

Prav tako pa L-karnitin izboljša razmerje med mišicami in maščobo ter zagotavlja 5x hitrejše rezultate!

“Je najboljše, kar se mi je kdaj zgodilo”

Ema ne telovadi več toliko, kot je prej, vendar ohranja svoje težko prigarano postavo! “Čeprav sem prenehala z rednim obiskovanjem fitnesa, še vedno kurim maščobo. Po pravici, Carni Fit je najboljše, kar se mi je kdaj zgodilo,” prizna.

Svoj Carni Fit lahko dobiš v posebni ponudbi 1+1 GRATIS.

 

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka
-74%
Akcijska cena 24,99 € Redna cena 94,95 €
Ogled izdelka