JESEN = ČAS ZA NARAVNI DETOKS

Jesen se NEZADRŽNO bliža! Tudi letos si se zagotovo vrnila domov polna lepih dopustniških spominov in nove energije. Toda kaj storiti, če si poleg tega prinesla tudi nekaj več kilogramov?

Poletja je konec!

Spomladi si trdo delala, da si lahko pokazala svojo top postavo v kopalkah. Prav je tako! Tummy punce zagovarjamo zdrav način življenja in telovadbo! Toda med poletjem ponavadi popustimo zavore in se prepustimo sproščanju in uživanju. Sladoled na blaži, hladna sladka pijača… temu se ne moremo upreti! Med počitnicami je dovoljeno, da malo popustimo. In s tem ni nič narobe.

Jesen - nov začetek

Toda vsi ti užitki pridejo na žalost z računom, ki ga je treba plačati. In račun tukaj pomeni tisti dodatni kilogram, ki se nabere okoli trebuha. Ja, tisti kilogram, ki si ga pokurila pred dopustom! Toda ne skrbi- TummyTox  i bo pomagal, da se znebiš tega računa še hitreje. In september je idealen mesec za nov začetek!

Čas za detoks!

Odličen korak za prečiščenje in razstrupljanje telesa po poletnih pregrehah je detoksikacija. To ne pomeni, da moraš neprenehoma piti samo vodo. Ne, detoksikacija je lahko prijetna in OKUSNA! In predvsem zdrava - tvoje telo ti bo hvaležno.

Pomoč narave

Ni boljšega kot čiščenje in odstranjevanje toksinov z naravnimi zdravilnimi učinkovinami. Kje jih najdeš? Si kdaj pomislila na pitje čaja? Čaj s svojo čarobno močjo zelišč ne pomaga le pri razstrupljanju telesa, vendar ti prinese tudi novo energijo, da boš spala bolje in ti celo pomaga shujšati. Ja, res! 

Na TummyTox boš našla več čajev, prav vsi pa so pravi hit med Slovenkami. Da boš prihranila kar največ, smo zate pripravili paket z najboljšimi Tummy čaji. Samo z enim paketom boš dosegla VRHUNSKE rezultate – na naraven način.

 

Izbrani izdelki za vas

-70%
Akcijska cena 19,49 € Redna cena 64,97 €
Ogled izdelka