“Celulit imam ... Kaj počnem narobe?”

Verjetno nič. Ampak nadaljuj z branjem. Vse ti bomo razložile. Ni vedno vse v vadbi. Verjetno smo že vse videle atletinje s celulitom, pa čeprav nimajo skoraj nič maščobe! Za to je kriva struktura naše kože. In z “naša” mislimo ženska koža. To ni pošteno!

Kako nastane celulit?

Ko podkožne maščobe celice nabreknejo, kot je razvidno tudi iz slike, začnejo te potiskati navzgor, kar pa pripelje do pomarančne kože in do naše nejevolje.

Celulit nastane zaradi številnih razlogov. Lahko je to zaradi sedečega načina življenja (slab limfni pretok) ali pa hormonov (v proces razgradnje kolagena je vpleten ženski hormon oestrogen, zaradi katerega se naša koža povesi).

Ko limfni sistem ni pretočen (ali pa slabo pretočen), se v telesu nabira več maščobe, kar pa samo poslabša izgled celulita. To obremeni kolagenske niti, ki zadržujejo maščobo znotraj svoje mreže. Če oslabljenem kolagenu dodamo še oestrogen so rezultati … No, saj veš.

Kaj lahko narediš?

No, vedno lahko:

  • izboljšaš delovanje limfnega sistema
  • pospešiš proizvodnjo kolagena
  • blokiraš in kuriš maščobne celice

Na srečo, imamo ravno pravo!

Slimming Gel bo izboljšal ten tvoje kože, uničil maščobo kjerkoli ga naneseš, pospešil proizvodnjo kolagena in krvni obtok ter preprečil nastanek novih maščob. Vendar pa gel ne prodre globoko v kožo, če ga samo namažeš na kožo. Potrebuješ nekaj močnejšega.

Potrebuješ naš Fat-Breaker anticelulitni masažer, ki poskrbi, da bo gel prodrl v globlje plasti tvoje kože. Tako bo pomagal upočasniti nastanek maščob, izboljšal krvni obtok in zgladil kožo.