Daniela: "Toliko sem že shujšala, teža pa gre še naprej dol."

Sem Daniela, prihajam s Portugalske in stara sem 26 let. Pred kratkim sem se vrnila nazaj na delo v svojo slaščičarno, pred tem pa sem svoj čas posvečala svoji hčerki zaradi njenih zdravstvenih težav.

Med nosečnostjo sem se močno zredila ... trebuha pa se na noben način nisem mogla znebiti.

Mnogim stvarem sem se odrekla, nisem hodila na plažo, na bazen... spoznala sem, da sem nehala "živeti", saj sem izgubila samozavest svojega telesa pa sem se sramovala.

"Po enem mesecu so osvojili stranko za celo življenje"

Že prej sem opazila TummyTox oglase, toda nekega dne sem  pri prijateljici opazila izdelk, ki jih je sama naročila. Odločila sem se, da jih tudi sama preizkusim.

Začela sem tako, da sem ji dala denar, ona pa je poleg svojih izdelkov naročila še izdelke zame. Če priznam, sem bila kar malo zadržana... Po mesecu dni pa sem si povsem premislila. TummyTox je osvojil stranko za celo življenje!

"Med nosečnostjo sem se močno zredila in nisem mogla shujšati."

Vedno sem bila otrok s prekomerno telesno težo. Šele ko sem šla živeti na svoje, sem se začela zavedati pomena dobrih prehranjevalnih navad. Kljub temu pa sem se med nosečnostjo močno zredila, po rojstvu hčerke pa je moja teža ostala enaka.

Z izdelki sem dobila energijo in motivacijo. Videla sem, kako izginja napihnjenost, in to je bila ravno prava in še kako potrebna motivacija, da sem dosegela svoj cilj. Toliko sem že shujšala, teža pa gre še naprej dol.

"Tako dobro se že dolgo nisem počutila"

Že po prvem tednu sem začutila učinke, v kombinaciji z uravnoteženo in nadzorovano prehrano pa sem tudi shujšala. Tako dobro se že dolgo nisem počutila, tako fizično, kot tudi psihično.

Začutila sem, da spet uživam v življenju. Srečna sem. Imam 2 letno hčer in si želim, da bi imela zdravo družinsko okolje in da se vsi potrudimo, da ostanemo zdravi.

Danes sem bolje razpoložena, bolj samozavestna in imam boljši odnos do sebe in do vseh okoli sebe. Ko se v notranjosti dobro počutiš, se to odraža tudi na zunaj.

Za tako dobro počutje se je vse izplačalo, žal mi je le, da izdelkov TummyTox nisem spoznala že prej.

Trojni učinek v enem paketu

Paket Popolna preobrazba vsebuje čaj za razstrupljanje, ki pomaga do ravnega trebuščka, napitek, za kurjenje maščob in kapsule, ki pomagajo zmanjšati apetit.

  • Fat Burner je močan topilec maščob, ki spodbuja presnovo in pospeši kurjenje kalorij. Vsebuje L-karnitin, ki podpira fizični napor, povečuje učinkovitost in pospešuje regeneracijo mišic po treningu.
  • Flat Tummy Caps je super dodatek za hujšanje. Vsebuje z Garcinio Cambogio, ki ti pomaga hitro in varno shujšati.
  • Čaj Skinny Me vsebuje izbrano mešanico zelišč in sadežev z aktivnimi sestavinami, ki kurijo maščobe še hitreje, pospeši metabolizem in izloči toksine.

Izbrani izdelki za vas

-68%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 62,97 €
Ogled izdelka