Sladoled, koktajli ... čas je za detox po poletju!

Poletje, plaža, uživanje in sladoleeeeed ... Priznaj, koliko sladoleda si pojedla letos poleti? V redu je, tudi me so jih nehale šteti. Vendar pa je zdaj čas, da se vrnemo na realna tla in spravimo telo v TOP formo!

Vse vemo, da mora biti poletje brezskrben čas, ko uživamo in ne razmišljamo veliko o posledicah in škodljivih učinkih, ki pridejo zraven. Sonce in morje lahko poškodujeta našo kožo in lase, da ne govorimo o hrani, koktejlih in SLADOLEDU! Po vsem tem, tvoje telo resnično potrebuje temeljito čiščenje. 

Zakaj potrebujemo detox?

Zaradi škodljivih stvari, ki jih vnašamo v svoja telesa s hrano (beri: sladoled), kemikalijami in kozmetiko (kreme za sončanje ter drugi preparati), so naša telesa preobremenjena, kar zmanjšuje njegovo učinkovitost in upočasni delovanje organov. Poleg tega pa se nam začnejo nabirati še odvečni kilogrami. 

Kmalu bomo spet oblekle dolge hlače in puloverje, več pa nas niti ne zanima ...

Ampak punce, poletje bo čez 9 mesecev nazaj! Super bi bilo, da bi že zdaj razmišljale o top postavi, namesto da čakamo zadnji trenutek in mesec dni pred poletjem jokamo pred ogledalom!

Ravno zato, bi morale telo očistiti vsaj dvakrat letno, da bi ponovno normalno delovalo. S tem izboljšamo svoje zdravje in razpoloženje. In seveda, tako telo obdržimo v TOP formi!

Kako narediti dober detox?

Čiščenje telesa je najbolj učinkovito, če piješ veliko vode, v tvoji vsakodnevni prehrani pa je veliko sadja in zelenjave, oreščkov in semen. 

Da bi bil tvoj detox čim bolj učinkovit, ti priporočamo naslednje:

  • Izogibaj se industrijsko predelani hrani
  • Iz prehrane izključi težko prebavljivo hrano, kot je kofein, bel sladkor, mlečne izdelke in alkohol
  • Uživaj samo sveže sestavine
  • Pij veliko tekočine (vode, naravni sokovi in čaj)
  • Imej več manjših obrokov
  • V svojo prehrano vključi paket za razstrupljanje Slim Detox, ki pospeši in olajša razstrupljanje telesa

Zakaj ravno Slim Detox?

Slim Detox je popoln paket za razstrupljanje in pripravljanje telesa na top formo, saj vsebuje vse sestavine, ki jih potrebuješ za izločanje toksinov in kurjenje maščobe. 

Draining Drink je odličen za odstranjevanje odvečne vode. To je prvi korak, če želiš spraviti svoje telo v formo. Daily Kick & Sleep Tight čaji so naravna mešanica zelišč za razstrupljanje in prebuditev prebave. Happy Enzymes odmislijo občutek krivde ob mini pregrehah, Slimbiotics pa odpravijo napihnjen trebuh in poskrbijo za zdravo črevesno floro. In kar je najboljše - čisto telo ti omogoči hitrejšo izgubo odvečnih kilogramov. 

Naroči Slim Detox, zraven pa prejmi še GRATIS Shine Bright bombone!

Izbrani izdelki za vas

-60%
Akcijska cena 39,99 € Redna cena 100,95 €
Ogled izdelka