Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

DETOX – PRVI KORAK ZA USPEŠNO HUJŠANJE

Si poskusila izgubiti odvečno težo že neštetokrat, pa nikoli nisi dosegla želenih rezultatov, kilogrami pa so se vrnili hitro, kot bi pomežiknila? Mogoče pred hujšanjem nisi razstrupila svojega telesa... Nadaljuj z branjem in izvedela boš, kako ti razstrupljanje pomaga učinkovito shujšati brez yo-yo učinka. 

1. Detox očisti telo

Razstrupljanje telesa z zdravo hrano in zeliščnimi čaji pomaga odplakniti toksine iz tvojega sistema, ki so glavni krivci za počasen metabolizem. Ko se jih znebiš, lahko jetra ponovno začnejo neovirano kuriti maščobo, tvoj metabolizem pa postane hitrejši. To je prvi korak za uspešno hujšanje.

2. Zdrava prehrana je nujna

Če se držiš neke diete in telovadiš, kilogrami pa so še vedno tukaj, se težava lahko skriva v počasnem črevesu. To pomeni, da črevesje slabo prebavlja hrano, ki jo poješ. V tem primeru je priporočljivo jemanje naravnih probiotikov ali prebavnih encimov, ki ti bodo pomagali prebaviti zaužito hrano.

3. Poslovi se od nabiranja odvečne vode

Kadar je odvečna teža povezana z napihnjenostjo in nabiranjem vode, lahko pospešimo delovanje limfnega sistema na naraven način z odvajanjem toksinov in odvečne vode s telesa.

4. Na pomoč prihajajo naravna prehranska dopolnila

Si želiš izgubiti odvečno težo enkrat za vselej? Potem je paket Slim Detox popoln zate!

Naši 3 povsem enostavni koraki ciljajo na učinkovito razstrupljanje telesa, izboljšanje prebave in kurjenje odvečne maščobe.

Poleg -53% popusta na paket Slim Detox pa ti podarjamo še Slimming Gel, ki bo poskrbel za lepo in gladko kožo brez celulita.

Nazaj na blog