DETOX - PRVI KORAK ZA USPEŠNO HUJŠANJE

Si poskusila že tolikokrat poskusila izgubiti odvečno težo, pa nikoli nisi dosegla želenih rezultatov? So se kilogrami vrnili tako hitro, kot bi pomežiknila? Mogoče je krivo to, da pred hujšanjem nisi razstrupila svojega telesa... Nadaljuj z branjem in izvedela boš, kako ti razstrupljanje pomaga učinkovito shujšati, in to celo brez jo-jo učinka. 

1. Detox očisti telo

Razstrupljanje telesa z zdravo hrano in zeliščnimi čaji pomaga odplakniti toksine iz tvojega telesa. To so namreč glavni krivci za počasen metabolizem. Ko se jih znebiš, lahko jetra ponovno začnejo neovirano kuriti maščobo, tvoj metabolizem pa se pospeši. To je prvi korak za uspešno hujšanje.

2. Zdrava prehrana je nujna

Če se držiš kakšne diete in telovadiš, kilogrami pa še kar vztrajajo, se težava lahko skriva v počasnem črevesju. To pomeni, da črevesje slabo prebavlja hrano, ki jo poješ. V tem primeru je priporočljivo jemanje naravnih probiotikov ali prebavnih encimov, ki ti bodo pomagali prebaviti zaužito hrano.

3. Poslovi se od nabiranja odvečne vode

Kadar je odvečna teža povezana z napihnjenostjo in nabiranjem vode, lahko na naraven način pospešimo delovanje limfnega sistema in tako iz telesa odstranimo toksine in odvečno vodo.

4. Na pomoč prihaja naravno prehransko dopolnilo

Si želiš izgubiti odvečne kilograme in se razstrupiti enkrat za vselej? Potem je izdelek Detox Caps zate idelen!

Prečisti telo in ga zaščiti pred škodljivimi učinki težkih kovin, uredi prebavo, hkrati pa še okrepi hormonski in imunski sistem z biološko razpoložljivimi minerali in vitamini.

Hkrati poskrbi za več energije, zmanjša željo po hrani, ter prepreči absorpcijo maščob iz hrane.

Izbrani izdelki za vas

-70%
Akcijska cena 5,99 € Redna cena 19,99 €
Ogled izdelka