Eliška: "Ne boste verjeli, kako hitro sem opazila spremembe."

Lep pozdrav! Sem Eliška Králová in imam 20 let. Maturirala sem pred 1 letom, zdaj pa delam kot oskrbnica konj. To je fizično zahtevno delo in četudi se vam morda ne zdi, lahko tudi v tem poklicu, če ne pazite, pridobite kakšen kilogram. Ker sem pogosto pod stresom, mi občasno poskočijo kilogrami, kot tudi apetit …

Vedno sem tehtala okoli 58 kilogramov (atletska, lepa postava), ampak saj veste, z odraščanjem, se teža in druge krivulje spreminjajo in kar naenkrat vse skupaj ni videti tako dobro kot nekoč. Odločila sem se, da bom nekaj naredila!

Poskusila sem z vadbo, sestavila sem si meni z zdravimi obroki in preizkusila vse možne diete in poste. Seveda ni nič delovalo, jaz pa sem še vedno izgledala enako.

"V svoji koži se nisem počutila dobro."

Bila sem nesamozavestna, počutila sem se grdo, napihnjeno in čutila sem, da tista punca v ogledalu sploh nisem jaz. Zato sem začela nositi ohlapna, po možnosti črna oblačila. Nisem želela, da bi me kdo videl v kopalkah, kaj šele, da bi se odpravila teči. V svoji koži se nisem dobro počutila.

Počasi sem se že sprijaznila s svojim izgledom, ko sem opazila Facebook oglas za TummyTox!

"Ne boste verjeli, kako hitro sem opazila spremembe."

Sprva sem bila precej nezaupljiva, a sem se vseeno odločila, da naročim nekaj izdelkov. Pakiranje je zelo prikupno in tako dekliško, da se že zaradi tega nakup izplača. Reči pa moram, da izdelki resnično delujejo!

Prvič sem pred približno mesecem dni, želela preizkusiti Beauty Drink (zaradi narave mojega dela se mi nohti ves čas lomijo, težave imam pa tudi z lasmi), Carni Fit (topilce sem že prej preizkušala, zakaj ne bi preizkusila še kakšnega) in komplet čajev Daily Kick & Sleep Tight Po 1 tednu uporabe sem naročila še Draining Drink, Flat Tummy Caps in Booty Tone.

Ne boste verjeli, kako hitro sem opazila spremembe. S čajema sem že samo po 1 dnevu začutila pozitivno spremembo. Super zeliščni čaj! Zjutraj me je presenetljivo uspel zbuditi (sploh nisem potrebovala kave), zvečer pa se mi je pomagal sprostiti in zaspati (kar je super, ker sem imel težave s spanjem, ne glede na to, kako utrujena sem bila). Z Beauty Drink sem občutila spremembo po enem tednu, ko sem opazila sijaj svojih las, pa tudi nohti so bili bolj trdi in hitreje rastejo! Kar se tiče Carni Fit kapsul z L-karnitinom, Draining Drink in Flat Tummy Caps ... Sploh ne poznam boljše pomoči pri hujšanju! Ne samo, da se mi je zmanjšal trebuh, tudi samo počutje se mi je izboljšalo, imam več energije in sem vitkejša!

Zagotovo bi TummyTox priporočila vsem dekletom, saj se mi zdi ena najboljših blagovnih znamk na slovenskem trgu!

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka