MANJA: POVSEM ENOSTAVNO SEM IZGUBILA KILOGRAME


Manja ima dve službi, kar pomeni, da je zelo zaposlena in nima časa, da bi se zares osredotočila na svoje zdravje in boljše počutje. S TummyTox-om ji je uspelo doseči želeno težo in ponovno se počuti odlično. Preberi njeno zgodbo.

Podaljšane poletne počitnice

V začetku oktobra se je Manja spopadala s težavo, ki je Tummy puncam še kako dobro poznana: kako se rešiti odvečnih kilogramov, ki so se nabrali poleti.

Poletje je sezona morske hrane in Manja jo obožuje! Ker rada poseže tudi po sladki hrani, je pojedla veliko palačink in sladoleda. To je pripeljalo do večje številke na tehtnici. Manja pravi: “Nisem se počutila dobro, imela sem težave, saj so mi obleke kar naenkrat postale pretesne.”

TummyTox na pomoč!

Na družbenih omrežjih je zasledila TummyTox in se odločila, da poskusi s tem. V začetku lanske jeseni je tako začela s TummyTox izdelki izgubljati kilograme in dosegla izjemne rezultate!

Manja

Počutila se je odlično

Jesen in zima sta huda, saj nas takrat začnejo napadati virusi. Manja se lahko zahvali TummyTox-u, saj “kljub mrzlemu vremenu in dežju nisem zbolela in to je odlično! Prve učinke sem čutila že zelo hitro. Počutila sem se lahkotnejše, bila sem bolj motivirana in odločna.”

Spi kot dojenček z Night Burner Drink

Manja je z Night Burner Drinkom premagala nespečnost. “Moje noči so bile zelo nemirne, nenehno sem se zbujala. Night Burner je poskrbel, da lahko ponovno spim kot dojenček.” Zdaj je Night Burner del njenega vsakdana.

Njeni najljubši? Tummy čaji!

“Obožujem čaje,” pravi Manja, ki je že preizkusila različne čaje za izgubo odvečne teže, vendar niso imeli učinka. Za Tummy čaje pravi, da so odličnega okusa, kar pa je še boljše, z njimi je končno izgubila odvečno težo.