Giorgia: „Sedaj se počutim odlično!“

„Delam v baru in pohvale glede moje telesne preobrazbe sem začela dobivati kmalu. Ko so me spraševali (predvsem ženske), kako mi je uspelo, sem jim povedala za TummyTox,“ nam zaupa Giorgia, ki je shujšala s pomočjo izdelkov znamke TummyTox. Preberi članek in odkrij, kako lahko uspe tudi tebi.

Giorgia pravi, da pred uporabo izdelkov TummyTox ni bila fizično aktivna. Poleg tega je zaradi svoje službe preživela ogromno časa na nogah ter pozabila na redno in zdravo prehrano. „Jedla sem slabo, vedno sem bila napihnjena in brez energije.“

Potem sem odkrila TummyTox

Giorgia pravi, da je za našo blagovno znamko izvedela zahvaljujoč oglasu na Instagramu: „Izdelkov nisem izbrala le zaradi ugodnih cen, temveč tudi zaradi opisov in informacij, ki sem jih našla na vaši spletni strani.“

„Jemljem kapsule Flat Tummy Caps, pijem čajni duo Daily Kick in Sleep Tight, Draining Drink, Night Burner Drink in Fat Burner Drink. Kar se tiče hrane, jem zdravo, vendar se včasih pregrešim. Še vedno malo telovadim, drugače pa imam čez dan veliko več energije.

Prvi rezultati so bili kmalu vidni

„Skratka, ne držim se stroge diete,“ nadaljuje Giorgia, ki je prve vidne rezultate opazila že po nekaj tednih uporabe izdelkov: „z nekaj kilogrami manj se počutim odlično, brez občutka napihnjenosti, brez napadov lakote in z več vitalnosti.

Nikoli ne bom prenehala z uporabo vaših izdelkov

„Še naprej bom uporabljala vaše izdelke, saj so me zasvojili,“ pove z nasmehom. Giorgia jih priporoča vsem dekletom, kot je ona. Priporočila jih je že vsem prijateljicam. „Dvakrat sem izdelke že morala naročiti svoji šefici ter nekajkrat prijateljicam.

Izbrani izdelki za vas

-44%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 61,97 €
Ogled izdelka