GWENN: “V ENEM MESECU* DO MANJŠE KONFEKCIJSKE ŠTEVILKE!”

Gwenn iz Francije je varuška in mama 16-mesečnemu otroku. Nosečnost je na telesu pustila posledice in Gwenn ni bila več zadovoljna s svojo postavo: “Prej sem bila precej suha, sedaj pa imam obline ter nepotrebne odvečne kilograme.” Gwenn se bori s pomanjkanjem samozavesti in nihanjem razpoloženja. Zlasti odvečni kilogrami so Gwenn tako prizadeli, da se je odločila poiskati pomoč ...

Prepričala so jo mnenja strank in naravne sestavine

Med brskanjem po spletu in iskanjem izdelkov za hujšanje je Gwenn naletela na TummyTox in se po prebranih odličnih ocenah strank odločila, da izdelke preizkusi tudi sama. V prvi nakup so jo še posebej prepričale naravne sestavine v izdelkih.

Gwenn se je na pot hujšanja podala s pomočjo Carni Fit kapsul in napitka Night Burner.

Carni Fit vsebuje najčistejši L-karnitin na tržišču, ki pomaga pri kurjenju telesne maščobe in spodbuja hujšanje; Night Burner je bil odlična izbira za Gwenn, saj napitek ne kuri samo maščobe, temveč pomaga izboljšati spanec, zavira apetit in čisti jetra.

“V enem mesecu* sem zmanjšala konfekcijsko številko!”

Zelo smo veseli, da je Gwenn uspelo oblikovati postavo, kar je izboljšalo tudi njeno razpoloženje in motivacijo. Prve spremembe je opazila že po 14 dneh*!

Pravi, da je čez dan manj utrujena, ima več energije za aktivnosti ter manj apetita, kar pomeni, da je izginila tudi pretirana želja po nezdravih prigrizkih.

Temeljna sprememba, ki jo je opazila, pa je lepo oblikovan trebuh in manj maščobe na problematičnih predelih telesa. Zopet lahko obleče svoje stare hlače! “Neverjetno je!”

Gwenn ima še nekaj odvečnih kilogramov, zato je trdno odločena, da s hujšanje nadaljuje. Upa, da bo kmalu nadaljevala s treningi plesa, zato je Carni Fit zanjo še toliko bolj pomemben, saj L-karnitin poveča učinkovitost treninga in pomaga pri regeneraciji mišic po treningu.

“Ni mi bilo potrebno bistveno povečati telesne aktivnosti.”

Gwenn z veseljem ugotavlja, da ji je uporaba izdelkov TummyTox omogočila, da je veliko hitreje shujšala in se znebila trebuha, ne da bi morala korenito spremeniti svoj življenjski slog ali bistveno povečati svojo telesno aktivnost.

Kakovosten spanec je nujno potreben!

Sprostitev in optimalen spanec sta bistvenega pomena za zaposlene matere. Ker je to težko doseči, je vsaka pomoč koristna. Zahvaljujoč edinstveni kombinaciji v vodi topnih vlaknin, Garcinie cambogie in vitamina B6 v našem napitku Night Burner z okusom limete, se lahko posloviš od večernih napadov lakote ter pozdraviš kakovosten, globok spanec ter nočno kurjenje maščobe.

V kombinaciji z najčistejšim L-karnitinomna tržišču boš pripravljena na uspešno preobrazbo kot Gwenn!

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 7,99 € Redna cena 21,99 €
Ogled izdelka