Dostava v 2-3 delovnih dneh.

100% garancija na zadovoljstvo.

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €.

DARILO: Tummy steklenička BREZPLAČNO za vse nakupe nad 30 €!

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Kako v enem tednu izgubiti 2 kilograma

Če iščeš hitro rešitev ali zadnji »touch« za izgubo odvečnih kilogramov še preden greš na dopust, ne bodi presenečena, ker to je MOGOČE!

Mogoče si do zdaj še preizkusila različne diete in stradanje (ja, vse smo že bile tam), vendar pa to ne deluje in ima lahko, kar je najslabše od vsega, nasprotni učinek!

Kje pa se, glede na to, da članek govori o izgubi dveh kilogramov v nekaj dneh, skriva trik … in kaj vse smo letos naredile narobe???

Kadar želimo izgubiti kakšen odvečen kilogram, štejemo kalorije in poskušamo jesti manj, ker mislimo, da moramo izgubiti težo, v resnici pa moramo izgubiti težo vode, ki se zadržuje v telesu.

Pogosto se niti ne zavedamo, da smo zaradi viška vode debelejši, kot smo v resnici, in da se je te odvečne vode enostavno znebiti v kratkem času. Poglej si, kako lahko to storiš tudi ti:

Pij več vode

Seveda je to v nasprotju s tem, kar želimo doseči, ampak naš limfni sistem se, če ne pijemo dovolj, zamaši, in z zamašeno limfo naše telo postane zatečeno in napihnjeno.

Edini način za spodbuditev limfnega sistema je več popite tekočine! Popij vsaj 2 litra vode dnevno, pomagala ti bo pri izločanju toksinov iz telesa. Dobro je vedeti tudi, da žejo pogosto zamenjamo za lakoto, zato glej, da piješ pred in med jedjo.

Spi 8 ur

Veš, da pomanjkanje spanca redi? Kadar smo neprespani, hrepenimo po kalorični hrani, kar pomeni, da verjetno jemo tudi pozno zvečer, zaradi česar ne moremo spati … in tako se vrtimo v začaranem krogu.

Spanje je zato izredno pomembno za zdravje in lepoto, hkrati pa pomaga telesu pri regeneraciji. Med spanjem se topijo tudi kalorije. Zato hodi spat bolj zgodaj in se potrudi, da spiš 8 ur!

Preizkusi tehniko prekinitvenega posta

Zgoraj smo ti povedale, da stradanje ni rešitev, saj boš morala prej ali slej kaj pojesti, kilogrami pa se bodo vrnili, in to z obrestmi.

Če si želiš gotovega uspeha, preizkusi tehniko prekinitvenega posta – gre za odlično rešitev, ki prinaša dolgoročne rezultate.

Mi smo jo začele prakticirati in smo nad rezultati navdušene! Trik je v tem, da se ti ni treba odreči najljubši hrani, vse kar moraš storiti pa je imeti 12-urni post vsak dan – to pomeni, da če zajtrkuješ ob 7. uri zjutraj, mora biti tvoj zadnji dnevni obrok ob 19. uri. Tako boš telesu privoščila odmor od hrane in zagotovila, da se ta dobro prebavi, tvoj metabolizem pa bo še hitrejši.

Začni z 12-urnim postom, kasneje pa ga lahko podaljšaš na 14 ur. Če boš to prakticirala redno, ne boš le izgubila odvečnih kilogramov, ampak se boš tudi boljše počutila.

Zmanjšaj otečenost in napihnjenost

Kot smo povedali na začetku, med znake viška vode v telesu spadata oteklost in napihnjenost, verjetno pa je ravno ta voda kriva za odvečne kilograme, ki se jih želimo rešiti.

Kako se jih znebiti v najkrajšem možnem času? Z napitkom Draining Drink, ki vsebuje najboljše naravne drenažne sestavine!

Pripravi si Draining Drink v 1 litru vode vsako jutro, in z njim boš:

  • Izgubila prve kilograme že v nekaj dneh
  • Pospešila izločanje odvečne vode in toksinov
  • Zmanjšala oteklost in napihnjenost
  • Shujšala že v kratkem času
  • Imela manj celulita
2x Draining Drink Intense -55%

Napitek, ki pomaga odplakniti odvečno vodo, zmanjšati napihnjenost in pospeši hujšanje.

2x Draining Drink Intense -55% -55%

Redna cena: 39,98 €

Vaša cena: 17,99 €

× Zapri
Nazaj na blog