Kako boš hitro shujšala s palačinkami

Palačinke so slastna jed, ki jo zagotovo obožuješ! Zato imamo zate veselo novico- z njimi lahko tudi shujšaš!

Vse je v pravilni izbiri sestavin. Danes smo zate pripravile recept z najboljšimi sestavinami za hujšanje. Brez moke in dodanega sladkorja ter z jagodami, ki so polne antioksidantov za pospešeno kurjenje maščob!

Potrebuješ:

  • 2 jajci
  • 2 banani
  • Ščepec soli
  • Jagode

V mikser dodaj dve jajci, dve banani in ščepec sol. Miksaj, dokler masa ne bo gladka, v masi pa lahko ostane tudi nekaj koščkov banane. Manjšo količino mase prelij v ponev, peci pri nizki temperaturi in nato palačinke obrni.

Jagode še pospešijo hujšanje!

Kot namaz uporabi jagode. Jagode so namreč odlične za kurjenje maščob, saj vsebujejo zelo malo kalorij, poleg tega pa so zelo okusne. Pretlači jih in nanesi na palačinke. Dober tek!

Namesto palačink poizkusi jagodni napitek

Napitek Cleanse drink je poln najboljših antioksidantov, ki naravno vplivajo na izgubo telesne teže. Ta napitek z jagodnim okusom bo prečistil tvoje telo od znotraj in takoj poskrbel za tvoje boljše počutje, posledično pa tudi za manj kilogramov.

Cleanse drink je sestavljen iz super mešanice naravnih sestavin, ki bodo pomagale topiti maščobne oblogice, globinsko čistile tvoje presnovne organe ter pomagale pri izgubi teže.

Priporočamo eno vrečko na dan v kozarcu vode po obroku ali pa kar zmešano v smoothiju za najboljši učinek.

Naroči svoj okusni napitek tukaj: