Hormon suhih? Ja, to zares obstaja!

Hormoni povezujejo delovanje vseh organov in sodelujejo pri številnih telesnih funkcijah. Vse vemo, da imamo zaradi hormonov lahko boleče menstruacije, težave z aknami in podobno. Vendar, ali veš, da obstajajo hormoni, s katerimi lahko shujšaš? Beri naprej!

Ali lahko shujšamo z nadzorovanjem hormonov?

Znanstveniki so potrdili, da so hormoni tisti, ki odločajo, ali se bo hrana, ki jo zaužijemo, shranila v obliki maščobe ali ne. In kaj so pravzaprav odkrili? Če spodbudimo nastanek in delovanje določenih hormonov, lahko na ta način spodbudimo telo, da pokuri več maščob. 

Adiponektin - hormon suhih

Adiponektin je hormon, ki nastaja v rjavem maščobnem tkivu in sodeluje pri uravnavanju presnove lipidov in ogljikovih hidratov. Nastane, kadar je v telesu zelo majhna količina maščob in tako poveča sposobnost mišic, da za energijo uporabljajo ogljikove hidrate. 

Ampak to še ni vse - ta hormon pospeši kurjenje maščob in pomaga zavirati apetit.

S staranjem se proizvodnja adiponektina zmanjšuje

Raziskave so pokazale, da adiponektin nastaja izključno v rjavem maščobnem tkivu in, da se njegova količina s staranjem zmanjšuje. Zato tudi ni presenetljivo, da imamo skupaj s staranjem tudi težave z debelostjo

Prebudi svoj hormon suhih z Booty Tone kapsulami

Booty Tone kapsule so bogate z antocianini pomarančnega soka, katehini zelenega čaja in kapsaicini kajenske rdeče paprike. Učinkovito preprečujejo razpad rjavega maščobnega tkiva in tako spodbujajo proizvodnjo večjih količin hormona suhih - adiponektina.

S spodbujanjem aktivnosti rjavega maščobnega tkiva pa vsak dan lahko pokurimo dodatnih 500 kalorij!*

Želiš imeti lepo oblikovano zadnjico in boke? Kapsule Booty Tone skrbijo za topljenje maščob prav na teh predelih telesa! Zadovoljne uporabnice so dosegle sledeče:

    • zmanjšan obseg pasu
    • zmanjšan obseg na predelu bokov in stegen
    • manj maščobe na predelu trebuha (vključno z zdravo prehrano)
*[Rezultati se lahko pri posameznikih razlikujejo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.]

Za najlepšo ritko na plažo! Naroči Booty Tone kapsule v posebni akciji!

Kombiniraj in prihrani - 60-dnevna Popolna preobrazba

Zate imamo odličen program 60-dnevna Popolna preobrazba, ki vsebuje kombinacijo vseh izdelkov, ki jih potrebuješ za svojo popolno preobrazbo! Pri nakupu tega paketa lahko prihraniš kar 65 %!

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 39,98 €
Ogled izdelka