Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Hormon suhih? Ja, to zares obstaja!

Hormoni povezujejo delovanje vseh organov in sodelujejo pri številnih telesnih funkcijah. Vsi vemo, da imamo zaradi hormonov lahko boleče menstruacije, težave z aknami in podobno. Pa veš, da obstajajo hormoni, s katerimi lahko shujšaš? Beri dalje!

Ali lahko shujšamo z nadzorovanjem hormonov?

Znanstveniki so potrdili, da so hormoni tisti, ki odločajo, ali se bo hrana, ki jo zaužijemo, shranila v obliki maščobe ali ne. In kaj so pravzaprav odkrili? Če spodbudimo nastanek in delovanje določenih hormonov, lahko na ta način spodbudimo telo, da pokuri več maščob. 

Adiponektin - hormon suhih

Adiponektin je hormon, ki nastaja v rjavem adipoznem tkivu in sodeluje pri uravnavanju presnove lipidov in ogljikovih hidratov. Nastane, kadar je v telesu zelo majhna količina maščob in tako poveča sposobnost mišic, da telo za energijo uporablja ogljikove hidrate. 

Ampak to še ni vse - ta hormon pospeši kurjenje maščob in pomaga zavirati apetit.

Z leti se proizvodnja adiponektina zmanjšuje

Raziskave so pokazale, da adiponektin nastaja izključno v rjavem maščobnem tkivu ter, da se njegova količina s staranjem zmanjšuje. Zato tudi ni presenetljivo, da imamo kasneje tudi težave z debelostjo

Prebudi svoj hormon suhih z Booty Tone kapsulami

V formulo Booty Tone kapsul smo združili ekstrakte soka rdeče pomaranče, zelenega čaja s kofeinom, kajenskega popra s kapsaicinom in vitamin B6. Tako na učinkovit način preprečujejo razgradnjo rjavega maščobnega tkiva in spodbudijo nastanek hormona suhih - adiponektina. 

Za najlepšo ritko na plažo! Naroči Booty Tone kapsule v posebni akciji! 

2x Booty Tone

Kapsule, ki reprogramirajo maščobne celice in tako preprečijo skladiščenje maščobe.

2x Booty Tone -55%

Redna cena: 39,98 €

Vaša cena: 17,99 €

× Zapri

Nazaj na blog