Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Hujšanje z ananasom? Je to res možno?

Je! Si želiš lepe postave, vendar žal nimaš vsak dan časa za telovadbo? Se težko upreš sladkim pregreham? Večino dneva presediš? Želiš izgubiti maščobe okoli trebuha, zadnjice in na nogah? So te prejšnje diete razočarale in niso prinesle želenih rezultatov? Če kaj od tega drži, hitro beri dalje in ugotovi, zakaj je ananas v zadnjem času tako popularen!

Stroge diete in odrekanja, ob katerih se ti para srce?

To je preteklost. Obstajajo preverjeni načini, ki olajšajo diete in vseeno nudijo zagotovljene rezultate. Uravnotežena prehrana, podkrepljena s telovadbo in učinkovitimi ter varnimi topilci maščob, ki jih najdemo med prehranskimi dopolnili, so najboljši ključ do sanjske postave.

Najverjetneje si že slišala za hrano, ki topi maščobo. To je hrana, ki pomaga pri prebavi, stimulira metabolizem in preprečuje zastajanje vode v telesu. Prvak med temi živili je okusen sadež, ki ga lahko kupiš v prav vsaki trgovini – ananas.

Ananas, čudežni sadež

Ananas vsebuje t.i. bromelain, ki pospešuje razgradnjo beljakovin na manjše delce, razgrajuje maščobne blazinice in zavira tek. Poleg teka pospešuje metabolizem in preprečuje napihnjenost. Hkrati ime tudi učinek diuretika ter anticelulitno funkcijo. Ker vsebuje tudi nekaj sladkorja, bo potešil potrebo po sladkem.

Vse te super sestavine in učinkovine lahko najdeš v topilcu maščob Fat Burner Drink, ki ima okus ananasa in topi kar 16% več maščobnih oblog in ti pomaga izgubiti do 5-krat več teže!

Seveda so topilci maščob najbolj učinkoviti, če med njihovim jemanjem tudi telovadiš. Pa vendar nekateri delujejo tudi v mirovanju! S Fat Burner Drinkom boš topila odvečne maščobe tudi na kavču med branjem knjige. Zato je to idealna rešitev, če nimaš vsak dan časa za obisk telovadnice.

Kje je razlog?

Razlog tiči v najbolj čistem L-karnitinu na svetu, inovaciji, ki so jo razvili elitni švicarski strokovnjaki. L-karnitin pripravi telo do tega, da za energijo, ki bi jo sicer črpalo iz hrane, uporabi lastne maščobne zaloge. Dodatek gvarane, mate čaja in zelenega čaja še dodatno stimulirajo telo k topljenju maščobe, še posebno med gibanjem. Napitek bo tvoje telo v bistvu pretental, da bo mislilo, da ves čas telovadi in ti tako pomagal kuriti maščobe in kalorije tudi ob vsakodnevnih aktivnostih! To pa seveda pomeni, da boš z napitkom hujšala veliko hitreje.

Za konec še trik ...

Fat Burner Drink bo imel največji učinek, če ga popiješ takoj po obroku, saj boš tako pospešila metabolizem in dosegla maksimalno kurjenje maščob in kalorij.

Fat Burner Drink -70% -70%
Fat Burner Drink -70%

Napitek z okusom manga, ki bo maščobne oblogice uporabil za energijo.

5,90 €

19,90 €

← Nazaj na blog