Kako boš z bananami hitro shujšala

Bi imela raven trebušček, ampak ti to nikakor ne uspeva? Potem beri dalje.

Uživanje sadja je odlična pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov. Pa vendar – ali to vključuje tudi visoko kalorične banane? Odgovor je JA!

Ena srednje velika banana ima približno 105 kalorij ter številne vitamine in minerale – med njimi kalij, ki zmanjša napihnjenost in poskrbi za raven trebušček. Uživanje banan tako našemu telesu ponuja številne koristi.

1. Pospešuje prebavo

Preden banane dozorijo, imajo veliko vsebnost neprebavljivega škroba, ki služi kot hrana našim dobrim črevesnim bakterijam. Tako nezrele banane izboljšajo prebavo in krepijo telesno odpornost.

Ker so zrele banane nekoliko grenke, jih dodaj v smuti z drugim sadjem in zelenjavo. Odlične so tudi v kombinaciji z jogurtom, cimetom, malinami, orehi in medom.

2. Zavira apetit in dviguje energijo

Ker je škrob v bananah, ki še niso zrele, neprebavljiv, naše telo te oblike sladkorja ne more uporabiti. Zato imajo zelenkaste banane nizek glikemični indeks, kar pomeni, da ne dvigujejo ravni krvnega sladkorja. Tako boš dlje časa sita, apetit bo manjši, ti pa boš lahko učinkoviteje izgorevala maščobe.

3. Odpravi napihnjenost

Se počutiš kot balon? Pojej banano. Banane vsebujejo kalij, ki pospešuje odvajanje odvečne vode in tako zmanjša napihnjenost. Raziskave so pokazale, da so ženske, ki so dvakrat na dan pred obrokom pojedle manjšo banano, zmanjšale napihnjenost za kar 50 %!

Raven trebušček z lahkoto

Verjetno se boš kmalu nasitila lupljenja banan, zato poskrbi za rezervni načrt. Flat Tummy Caps so priljubljene kapsule, ki bodo zaustavile tvoj apetit in poskrbele, da boš še lažje prišla do ravnega trebuščka. Pospešile bodo tvoj metabolizem, ti pomagale nadzorovati telesno težo ter zmanjšale občutek lakote in hrepenenja po hrani.

Da ti bo še lažje, jih lahko dobiš po posebni akciji 1 + 2 GRATIS!

Izbrani izdelki za vas

-67%
Akcijska cena 19,99 € Redna cena 59,97 €
Ogled izdelka