Poslujemo nemoteno, vaša naročila bodo obdelana kot običajno. Dostava v roku 1-3 delovnih dni.

Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Hujšanje s pomočjo kave? Yes, please!

Če vsako jutro uživaš ob okusni skodelici kave ... potem si na pravem mestu. Predstavljamo ti kavo, ki ti pomaga pri hujšanju!

Vsako jutro nam že sam vonj kave prebudi vsa čutila in takoj se počutimo bolje. 

Že stoletja nazaj je kava ljudem postala dnevna rutina, kaj pa jo naredi tako posebno, ti odkrijemo v nadaljevanju. 

Kava pomaga topiti maščobe

Kava je že od daleč znana po tem, da dvigne ravevn energije in izboljša razpoloženje, vendar pa mogoče nisi vedela, da kava pomaga tudi pri hujšanju! Ne, nisi narobe prebrala. Ravno zaradi vsebnosti kofeina, lahko kava spodbudi izgubo odvečnih kilogamov. 

To so potrdile tudi študije: kofein pospeši metabolizem in spodbudi topljenje maščob. Neka raziskava je pokazala, da je 33 ljudi, ki so uživali kavo s 6 mg kofeina na kilogram telesne teže, zaužili manj kalorij kot tisti, ki so uživali manj ali nič kofeina. 

Kaj je kavna dieta?

Kavna dieta je postala znana s pomočjo knjige "The Coffee Lover's Diet" avtorja dr. Boba Arnota. 

Avtor v knjigi trdi, da lahko pitje kave večkrat na dan pospeši metabolizem, pokuri več maščobe, zaustavi nabiranje maščobe in zmanjša apetit. 

Navdih za svojo knjigo je dobil po tem, ko je raziskoval življenje ljudi na grškem otoku Ikaria.Tu je odkril veliko število starejših, vendar zelo zdravih ljudi.

Verjame, da je za njihovo zdravje in dolgo življenje kriva ravno velika količina zaužite kave, saj je polna antioksidantov. 

Kako deluje kavna dieta?

Načrt kavne diete vsebuje minimalno 3 skodelice (720 ml) kave na dan. Prav tako se priporoča rahlo praženo kavo, saj vsebuje več polifenolov in antioksidantov.

Vsekakor je poudarek na tem, da se je treba izogibati sladkorju, mleku in kavni smetani. Poleg tega se priporoča 1 smoothie z visoko vsebnostjo vlaknin.

Ostali obroki morajo biti nizkokalorični in z manj maščobe ter bogati z vlakninami iz polnozrnatih žit, sadja in zelenjave. Avtor opozarja na izogibanje predelane hrane, kot na primer zamrznjena hrana. 

Dovolj je 1 skodelica na dan!

Čeprav dr. Arnot priporoča 3 skodelice, včasih enostavno nimamo časa za pripravo in pitje takšne količine kave ...

Zato smo pri TummyToxu ustvarile še boljšo kavo, ki vsebuje vse koristi navadne kave, dodale pa smo ji še sestavine za hujšanje! Ampak to še ni vse! Po vzoru knjige dr. Arnota, naša kava nima mlečnih dodatkov, zato pa je polna vlaknin, ki nas še dolgo ohranja site!

Predstavljamo ti Tummyccino!

Vsebuje: 

  • Garcinio Cambogio - znana sestavina, ki zavira apetit in nastajanje novih maščobnih celic in pomaga pri ohranjanju želene telesne teže. 
  • Ekstrakt zelene kave - Študije so pokazale, da ima zelena kava velik učinek na kurjenje maščobe. Pri uživanju 400 mmg na dan, so uporabniku uspešno izgubili odvečno maščobo in shujšali. 
  • Ekstrakt gvarane - Je odličen za dvig eneergije, hkrati pa pospeši metabolizem
  • Instant kava - Te ohranja fokusirano in budno! Kofein je ravno tako znan po tem, da pospeši metabolizem.
  • Inulin iz cikorije - Prebiotična vlaknina s pozitivnim učinkom na črevesno mikrofloro. Podaljša tudi občutek lakote.

Tummyccino ti pomaga, da bo tvoja koncentracija visoka dlje, hkrati pa poskrbi še za vitko postavo! In veš, kaj je najboljše od vsega? Tummyccino nima nazaželjenih posledic navadne kave (nervoza, tresenje).

Zamenjaj svojo jutranjo kavo s Tummyccinom in občuti val energije. Lahko ga spiješ tudi namesto popoldanske sladice ali sladoleda. 

Tummyccino 1+1 GRATIS

Kava z učinki, kot nobena druga - zavira apetit in oblikuje postavo.

Tummyccino 1+1 GRATIS -50%

Redna cena: 31,98 €

Vaša cena: 15,99 €

× Zapri
Nazaj na blog