Imaš bikini fobijo?

Ali veš, da punce skoraj 45% kopalk, ki jih kupimo vsako poletje, nikoli ne oblečemo? Tako je pred leti pokazala raziskava britanske trgovine Tesco. Še huje, 28% punc se na dopustu boji obleči kopalke, ker so nezadovoljne s svojo postavo! Imamo rešitev, ki deluje v enem tednu.

Dejstvo je, da smo punce precej zakompleksane glede svoje postave. In poleti ni pardona. Vse se vidi! Ne glede na to, da nas prijazni fantje prepričujejo, da smo videti »čisto okej« in da pretiravamo, mi vemo, da celulit JE tam (pa ni ga treba stiskati, da bi se videl!). In ne moremo skriti, da se nam delajo »šlaufki«, ko se usedemo. Čista mora, ko je treba zlesti v kopalke.

Skrivnosti naših prababic, ki pridejo prav nam – sodobnim puncam

Čeprav zveni nemogoče, da si lahko videti precej bolj suha skorajda čez noč, je to natanko tisto, kar se lahko zgodi, če uporabljaš pravo mešanico sestavin iz narave. In to so vedele tudi naše prababice – sicer njim ni bilo tako pomembno, ali bodo videti suho, bolj pomembno je bilo, da se niso počutile napihnjene kot balon in da so imele lepe vitke gležnje.

In kaj je bilo to? Vse, kar je pomagalo izločiti stoječo vodo in toksine ven iz telesa: regrat, peteršilj, pegasti badelj, artičoka …

Starodavno znanje smo uporabili tudi mi in ga združili v paket za sodobne punce, ki se ne bojijo bikinijaSLIM BODY. Sestavljata ga drenažni napitek Draining Drink in anticelulitni Slimming gel, ki razbija maščobe.

1) Draining Drink pripravi telo na intenzivno kurjenje maščob

Drenažni hit, malinov napitek Draining drink preprečuje zabuhlost, saj za 27 % poveča izločanje odvečne vode in z njo toksinov iz telesa. Tako s pomočjo naravnih sestavin zagotavlja shujševalni učinek skoraj čez noč.

Raziskave so pokazale tudi, da za 60 % zmanjša napihnjenost in otečenost. Z dodanim ekstraktom listov vinske trte odpravlja tudi celulit in pomaga pri hujšanju.

Na ta način telo, osvobojeno toksinov, postane tudi bolj dovzetno za izgubljanje odvečne maščobe. In tu nastopi na vrsto najnovejši razbijalec maščobe Slimming gel.

2) Slimming gel – shujševalni učinek: poveča kurjenje maščob + zmanjša njihovo kopičenje

Z izbranimi rastlinskimi učinkovinami (kofein, Garcinia cambogia) iz Slimming gela izkoristimo to naravno pripravljenost telesa, da bi povečali lipolizo (kurjenje maščob) in zmanjšali lipogenezo (kopičenje maščob).

Ker Slimming gel s kombinacijo mentola in kofeina obenem poveča prekrvavitev v drobnih podkožnih žilicah, dodatno spodbudi izločanje toksinov in dovajanje hranilnih snovi v podkožno tkivo. Prav tam, kjer kolagen odloča o napetem ali ohlapnem (celulitastem) videzu kože.

Tako lahko ciljano hujšamo oziroma odpravljamo celulit – natanko tam, kamor nanašamo gel (stegna, zadnjica, pod rokami, trebuh). Klinična raziskava je pokazala, da za 2,1 centimetra zmanjša obseg stegen po 30 dneh uporabe. Sedaj boš brez problema oblekla svoje bikinke!