Iris Mulej: "Svojemu telesu privoščim le najboljše."

Iris Mulej vsi dobro poznamo, saj se lahko pohvali z največ lepotnimi naslovi, med drugim tudi Miss Slovenije in Miss Universe Slovenije. Zadnja leta pa je krone in lepotne naslove odložila na stranski tir ter se posvetila družini in pisanju bloga.

V vlogi mamice se počuti odlično in ker je navdušena nad naravnimi izdelki, želi svojemu telesu ponuditi le najboljše. In zato je TummyTox njen zmagovalec.

“Med Tummy Tox izdelki sicer najdeš kar lepo zbirko različnih čajev ter drugih izdelkov, kot so gumijasti bonboni, kapsule itd., ki ti bodo pomagali do željene postave, vendar sem si jaz v času nosečnosti izbrala le dva čaja, ki sta zame kot nosečko primerna, in sicer Daily Kick ter Sleep Tight.

“Naj omenim še tole, da čaji niso “nosečniški čaji” in jih ne pijem konstantno, jih pa definitivno pijem neko obdobje, ko si zadam eno takšno čistilno kuro.”

Po jutru se dan pozna

“Ta čaj Daily Kick si privoščim za zajtrk, ki me zbudi namesto kave, zato je res moj “Kick” v dan. Je odličen boost za začetek dneva, zraven pa poleg tega, da te predrami, opravlja za tvoje telo še kup drugih odličnih reči, kot so razstrupljanje telesa, boljša prebava, posledično pa pomaga tudi pri hujšanju.”

Njegova premišljena zeliščna mešanica vsebuje zeleni čaj, koprivo, regrat, janež ter kumino, ki poživi in izostri čute, zmanjša napihnjenost in spodbudi metabolizem.

Večer pomeni čas zame

“Po celem dnevu, ki vključuje bore malo tistega “mommy time” časa, saj je v ospredju skrb za oba moja sončka pa še vse kar spada zraven, popravljanje, pranje perila itd... si ta svoj čas oziroma “mommy time” največkrat vzamem zvečer, ko oba spita. Večerni čaj Sleep Tight Tea v svoji naravni mešanici zelišč skriva sestavine, ki me po celem dnevu pomirijo, ter pripravijo na bolj miren spanec. Zame pomeni res en tak sprostitveni ritual, že njegov vonj me pomiri, sicer pa pomaga tudi proti napihnjenosti.”

Zeliščna mešanica tega nočnega čaja vsebuje pomarančno lupinico, limonino travo, poprovo meto, meliso in hmelj. Z njihovo pomočjo se telo čez noč razstrupi, regenerira in te pripravi na nov dan brez napihnjenosti.

Prava lepota prihaja od znotraj

“No, in ne samo notranja lepota, tudi naša koža, nohti in lasje nam bodo najbolj hvaležni, ko jih bomo nahranili od znotraj. Že dva multivitaminska bonbona na dan, bosta poskrbela za vse vitamine in minerale, ki jih potrebujemo na dnevni bazi za močan imunski sistem in super energijo. Vsakodnevno vzamem še multivitamine, ki so tako dobri, da jih moram skrivat pred Isabello, saj so v obliki gumijastih in okroglih mehkih bonbonov. Yummy! Jaz bom s TummyTox kuro še nadaljevala, saj se po njej res počutim boljše.”

Multivitamini vsebujejo res vse, kar potrebuješ za zdravo in aktivno življenje, lepe nohte, kožo ter lase.

"Vse Tummy izdelke lahko enostavno vpleteš v vsakodnevno rutino. Ker si rada pripravim zdrav obrok, seveda pri tem ne manjkata moja najljubša čaja. Z vami delim še recept za zdrav zajtrk ali večerjo, ki ga obožuje tudi Isabella:"

  • navaden grški bio jogurt
  • polnozrnati kosmiči
  • koščki svežega jabolka
  • žlica domačega medu
  • cimet
  • chia semena
  • za zajtrk postrežemo z Daily Kick
  • za večerjo postrežemo s Sleep Tight

"Ne pozabi tudi na mojo kodo IRIS20, s katero prejmeš dodaten 20% popust na vse izdelke, tudi že znižane. Koda velja pri nakupu nad 25 €."

Izbrani izdelki za vas

-64%
Akcijska cena 8,99 € Redna cena 24,99 €
Ogled izdelka