Brezplačna pomoč: 080 99 82

Blog

Iz prve roke – bodi Tummy Tea Tox punca vsak dan

Saj vem, ko si enkrat damo v glavo, da ne bomo več tolerirale občutka napihnjenosti in napetosti, si to želimo zagotoviti takoj. A res te ne mislimo slepiti – pri temu ti bo lahko zares pomagal zgolj celosten pristop, brez bližnjic. 

A kljub temu si verjetno do zdaj že ugotovila, da je naš odnos do takih težavic sicer strokoven in skrben, a vsekakor ne zatežen. Ker imamo tudi me rade hitrost in učinkovitost, ti za dosego vitkega in ploskega trebuščka svetujemo naslednje enostavne, a preverjene korake:

  1. Zadihaj. Tako je, prva stvar, ki te spravi v pogon ni še dodatno kopičenje obveznosti in stresa. Na dnevni bazi si vzemi trenutek, ko se ustaviš, globoko vdihneš, izmenjaš nasmeh z mimoidočim in se zavedaš vseh svojih moči, ki te bodo peljale skozi dan.
  2. Jej počasneje, uživaj v hrani in žveči več - to omogoči, da se prebavni proces prične v ustih, hrana se dobro razčleni in daje želodcu možnost, da v miru predela hrano. Tudi, če prej poješ, naj tvoji obroki trajajo vsaj 30 minut. Zaslužiš si minutko pavze.
  3. Jej manjše, a okusne obroke večkrat - to ustavi prenajedanje in pomaga nadzorovati krvni sladkor (in prav tako zmanjša neželene sladke pregrehe – Ciljaj na 5 ali 6 manjših obrokov.
  4. Razstrupi svoje telo – vzemi si odmor od vse težke hrane, ki ti povzroča napihnjenost in za vsaj dva tedna omogoči dobrim bakterijam, da naredijo svoje delo (s pomočjo TummyTox-a).
  5. Okrepi se s smehom, vitamini in minerali. Ali na kratko – z vsemi nujnimi stvarmi, ki te naredijo odporno v vseh pogledih. Ne pozabi tudi na svoje dnevne probiotike - to so dobre bakterije, ki ti pomagajo razgraditi hrano. Najdemo jih v živilih, kot so grški jogurt, kumarice in posebni probiotični čaji.
  6. Premigaj se za vsaj 30 minut na dan – spravi svoje telo v pogon! Hoja je odličen način za spodbujanje prebave in povečanje ravni energije, prav tako so to npr. kardio in intervalni trening. Za navdih in pomoč si oglej si naš Tummy TeaTox vodnik.
  7. In seveda – naj boTummyTox tvoja cool pomoč v procesu razstrupljanja in izboljšane prebave!
← Nazaj na blog