Janja: “V 1 mesecu* sem izgubila skoraj 7 kg*!"

Janja se je vedno trudila živeti zdravo in se veliko gibati. Na žalost so ji vsakodnevne obveznosti in težave pogosto metale polena pod noge. Nikoli ni bilo dovolj časa za sprostitev, gibanje in načrtovanje obrokov – tu se lahko najdemo vse, kajne?

"Imam zelo natrpan urnik"

"Moj delovnik je daljši od 8 ur, velikokrat pa sem tudi pod časovnim pritiskom, kar mi ne dovoljuje ohranjati rednega in sistematičnega prehranjevanja,” pravi. Janja dela v izjemno priljubljeni veganski restavraciji in kljub temu, da poskrbi, da gostje vedno dobijo okusne in zdrave obroke, sama velikokrat ne sledi svojemu prehranskemu načrtu. - “Jem enkrat ali dvakrat na dan in to zelo na hitro.”

"Slaba prehrana je vplivala na moje počutje in postavo"

Neredni obroki, ki jih je Janja pojedla v naglici in stres so vplivali na njeno počutje in postavo. Ker čez dan ni jedla veliko, je zvečer posegala po večjih količinah nezdrave hrane.

Moja šibka točka so sladkarije,” prizna. Njen metabolizem se je upočasnil in Janja se ni več počutila dobro v svojem telesu. “Z leti sem opazila, da sem pridobila veliko kilogramov, še posebej v predelu trebuha in stegen.” Odločila se je, da bo preizkusila TummyTox izdelke. Z njimi je želela izboljšati svojo postavo in nazaj dobiti takšno, kot jo je imela pred leti.

“To je bila najboljša odločitev, ki sem jo lahko sprejela”

Janja je TummyTox odkrila na Facebooku in se odločila, da preizkusi več izdelkov. “Na Facebooku sem videla, da imajo Tummy izdelki dobre ocene in sem jih naročila takoj po tem, ko sem preverila sestavine.” Izdelki so jo prepričali zaradi naravnih sestavin in učinkovitosti, potrjene s strani zadovoljnih kupcev. In kako gleda Janja na svojo avanturo s TummyTox? “To je bila najboljša odločitev, ki sem jo lahko sprejela.

Janja je najprej preizkusila Night Burner Drink in Flat Tummy Caps, saj je želela izboljšati kakovost svojega spanca in pospešiti metabolizem. Mikali so jo tudi Multivitaminski medvedki, saj je menila, da njeno telo potrebuje celovito podporo.

Vidni učinki že v 1 tednu*

"Učinke sem videla že po 1 tednu*" - prizna Janja in opiše svojo izkušnjo tako: Moj trebuh je raven, počutim se bolj lahkotno, zmanjšal se mi je apetit in tudi manj sem utrujena.”

“Vsak večer pred spanjem spijem Night Burner napitek, zaradi katerega nisem več tako napihnjena in zjutraj lažje vstanem. Flat Tummy Caps so izboljšale moj metabolizem, okusni Multivitaminski medvedki pa so zagotovili mojemu telesu vitamine in minerale za naval energije.”

"V 1 mesecu* sem izgubila skoraj 7 kg*!"

Po prvih rezultatih se je Janja odločila, da se bo še bolj potrudila in začela uporabljati Fat Burner Drink, ki med gibanjem spodbuja kurjenje maščob.

V samo 1 mesecu* sem izgubila skoraj 7 kg*! Počutim se odlično in sem bolj samozavestna. S svojo postavo sem izjemno zadovoljna in se vsak dan zbujam z nasmehom,” pravi Janja.

*Učinki koriščenja izdelka se lahko med posamezniki razlikujejo in lahko odstopajo od učinkov, opisanih na spleteni strani. Naši izdelki niso namenjeni preprečevanju ali zdravljenju kakršnihkoli bolezni in stanj.

Trije izdelki za trojni učinek

Izdelke, ki jih je uporabljala Janja, smo združile v poseben paket, s katerim boš maksimizirala učinke - Bye Bye Belly Fat!

Flat Tummy Caps kapsule zavirajo apetit in poskrbijo, da med obroki ne boš posegala po sladkarijah.

Night Burner Drink bo poskrbel za miren in kakovosten spanec, med katerim bo povsem regeneriral tvoja jetra. Jetra so izjemno pomembna pri hujšanju - če so zamaščena, se bodo kilogrami pričeli nabirati okrog tvojega pasu. Če jih regeneriraš in očistiš, bo kurjenje odvečnih maščob veliko lažje.

Fat Burner Drink je močan topilec maščob, ki bo pospešil tvoj metabolizem in spodbudil kurjenje maščob. Vsebuje L-karnitin, s katerim hitreje dosežeš rezultate, hkrati pa zagotavlja regeneracijo mišic po telovadbi.

Ker vemo, kako naporni so lahko nekateri dnevi, imamo zate še presenečenje - neverjetno prikupno Tummy stekleničko. Ta ti omogoča, da lahko svoje vroče ali hladne napitke nosiš s sabo, temperatura napitka pa se ohrani tudi do 8 ur. Privošči si Tummy napitke kjerkoli in kadarkoli.

Izbrani izdelki za vas

-44%
Akcijska cena 34,99 € Redna cena 61,97 €
Ogled izdelka