Jaroslava: "Znova sem zadovoljna s svojim življenjem."

Pozdravljeni, moje ime je Jaroslava Vokounová, stara sem 32 let in trenutno sem na porodniškem dopustu. Včasih sem imela idealno težo, med nosečnostjo pa sem se močno zredila. Nakopičenih kilogramov se kar 2 leti nisem mogla znebiti.

Jaroslava je pridobila veliko kilogramov

"Žal je to močno vplivalo na moje življenje. Sram me je bilo pogledati se v ogledalo, kaj šele, da bi se kam odpravila. Moj partner mi je zagotovil, da ga nič ne moti, vendar mislim, da me ni hotel prizadeti. Še doma se mi je bilo neprijetno sleči. Ni bilo tako kot prej, ko sem bila suha in so me drugi radi pogledali. Na žalost se je s pridobljenimi kilogrami moja samozavest precej zmanjšala, kar na minimum."

Zaradi mnenj zadovoljnih strank se je odločila preizkusiti nekaj izdelkov

"Na Facebooku sem videla oglas za TummyTox. Dolgo sem razmišljala, a sem se zaradi odličnih mnenj strank na spletni strani, nizkih cen in naravnih sestavin odločila, da tudi sama preizkusim kakšen izdelek. Pomirilo me je jamstvo za vračilo denarja, saj nisem imela česa izgubiti, ampak na koncu se je vse izplačalo!

Preizkusila sem veliko izdelkov. Začela sem z Draining Drink Intense, napitkom za drenažo in razstrupljanje, in Slimbiotics, kot prehransko dopolnilo za pravilno delovanje črevesne mikroflore.

Flat Tummy Caps so mi pomagale nadzorovati celodnevno lakoto in hrepenenje po sladkarijah, Fat Burner se je izkazal kot odlična spodbuda pred vadbo, zvečer pa ne hodim spat brez napitka Night Burner, ki mi pomaga zaspati in spodbuja kurjenje maščob ponoči.

Izjemno sem zadovoljna z vsemi izdelki, preizkusiti pa si želim še kapsule Carni Fit, ki vsebujejo najčistejši L-karnitin in Booty Tone, ki aktivirajo hormon vitkih."

Spet uživa v življenju in se dobro počuti!

"Že takoj po prvem tednu uporabe sem začutila spremembe. Imela sem več energije, izginila je napihnjenost, ki me dolgo motila, in na splošno sem se počutila bolje.

Največji uspeh zame je izguba kilogramov v manj kot pol leta, manjši obseg in predvsem to, da sem se znebila napihnjenega trebuha. Znova sem zadovoljna z življenjem in počutim se veliko bolje. Tudi ljudje okoli mene so opazili mojo preobrazbo in me sprašujejo, kako sem to dosegla. Ni še povsem popolno, ampak še vedno delam na sebi, ne odneham in se še naprej trudim!

Zdaj je lažje kot na začetku. Dobila sem spodbudo za nov začetek in zagon svojega telesa za uspešno hujšanje. Vesela sem, da sem lahko preizkusila izdelke TummyTox in že razmišljam o drugem naročilu! Hvala, TummyTox!"