Joanna: "Tummy je znamka za prave ženske!"

Joanna je 24-letna medicinska sestra iz Lizbone. Njena služba zahteva delo v izmenah, kar pomeni, da njeno telo nima stalnega ritma. Čeprav je takšna služba zelo aktivna in se Joana trudi zdravo prehranjevati, ima takšen način življenja lahko posledice. Njena največja težava sta napihnjenost okoli trebuha in zatekle noge.

Njene težave so stvar preteklosti

Joanna je že slišala za TummyTox in takrat je bila skeptična. Ko je videla Black Friday razprodaje se je odločila, da izdelke tudi preizkusi: “Prepričalo me je dejstvo, da so sestavine povsem naravne in zdelo se mi je, da je blagovna znamka oblikovana za prave ženske!

Zaupala nam je, da je med iskanjem izdelkov, ki bi ji lahko pomagali, naletela na našo posebno ponudbo: “Ko sem videla oglas in kliknila nanj, sem ugotovila, da gre za TummyTox. Njihovi izdelki naj bi delovali proti napihnjenosti in pomagali razstrupiti telo.”

Joanna je v tem času že bila na dieti in ji je v nekaj letih uspelo izgubiti veliko kilogramov. Zdaj si želi pridobljeno postavo le ohranjati in še malo oblikovati. Kljub temu pa je opazila, da je njen trebuh občasno napihnjen – tukaj so ji pomagali TummyTox izdelki.

Pričela je s Carni Fit kapsulami in jih kombinirala s Fat Burner in Night Burner napitki. Zdaj se je odločila, da preizkusi tudi Pure Me Tea.

Zahvaljujoč tej rutini, so njene težave postale stvar preteklosti! Na svojem blogu je pozitivno ocenila Tummy izdelke in jih priporočila tudi svojim prijateljem in mami, ki so na podlagi njenih izkušenj, tudi sami postali motivirani za oblikovanje telesa. Joanna še doda: “Njihova motivacija je posledično še večja motivacija zame!

“Veliko blagovnih znamk obljublja bučke!”

“Neverjetno je, da Tummy izdelki ne obljubljajo več, kot zmorejo, ne dajejo lažnih obljub in resnično pomagajo!

Joanna ve, da je vsaka ženska edinstvena, prav tako pa so edinstvena njihova telesa. Doda še: “TummyTox pomaga tudi pri minimalni telesni aktivnosti. In brez slabe vesti si privoščim kakšen košček čokolade!”

“Idealno je, da daš vse od sebe, ne da bi se pri tem popolnoma odpovedala stvarem, v katerih uživaš. In to TummyTox tudi predstavlja, obljublja in pomaga doseči.”

“TummyTox je pomoč pri odstranjevanju trdovratne maščobe, ki nikakor noče izginiti!”

“TummyTox izdelki so pomoč in ne nadomestilo za zdravo prehranjevanje in zdrav način življenja. Je dodaten korak in spodbuda, ki pomaga odstraniti trdovratne maščobne obloge na trebuhu, stegnih in rokah.

Za zaključek še pove: “Izdelki so mi v veliko pomoč in dokazali so kaj vse je mogoče, tudi brez ekstremnih diet in treningov!

Izbrani izdelki za vas

-50%
Akcijska cena 17,99 € Redna cena 35,98 €
Ogled izdelka